Renault: Νέα προωθητική ενέργεια για το Clio

Renault: Νέα προωθητική ενέργεια για το Clio

Το νέο προνομιακό αγοραστικό πακέτο περιλαμβάνει όφελος έως €2.000 και επιτόκιο 4,5%.

Η τέταρτη γενιά του δημοφιλούς Clio αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά μοντέλα της κατηγορίας των σουπερμίνι σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Χάρη στο δυναμικό του σχεδιασμό, τους καλούς χώρους, τους αποδοτικούς κινητήρες Energy βενζίνης και diesel της Renault, αλλά και την άνεση και ασφάλεια που προσφέρει, αποτελεί μια ισχυρή πρόταση για μια ευρεία γκάμα αγοραστών με ποικίλες ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Renault Clio 1.2 TCe

Η αισθητική, αλλά και τα επιμέρους στοιχεία του μοντέλου συνθέτουν μια ελκυστική πρόταση για το κοινό, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% οι αγοραστές επιλέγουν τις πλουσιότερες εξοπλιστικά εκδόσεις.

στόχο ο κάθε αγοραστής να αποκτήσει με τον πλέον συμφέρον τρόπο το Clio που επιθυμεί, η TEOREN MOTORS προσφέρει ένα νέο πακέτο προνομίων για το σύνολο της γκάμας του μοντέλου.

Δείτε ακόμη Test drive: Renault Clio 1.5 dCi 90 PS

Τα διαθέσιμα οφέλη για τους αγοραστές περιλαμβάνουν προνομιακό επιτόκιο 3,9%* και συνολικό όφελος που φτάνει έως τα €2.000. Παράλληλα, το Renault Clio καλύπτεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια οδική βοήθεια και 6 μήνες ασφάλεια.
* 3,9% επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/75), 30% προκαταβολή (αποπληρωμή έως 48 δόσεις), 50% προκαταβολή (αποπληρωμή έως 60 δόσεις)

[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube