Renault: Από 9.490 ευρώ το νέο Twingo

Renault: Από 9.490 ευρώ το νέο Twingo

Ανακοινώθηκαν οι τιμές και οι εκδόσεις του νέου γαλλικού μίνι.

Σε ανακοίνωση τιμών και εκδόσεων για το νέο Twingo προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπεία της Renault.

Πιο αναλυτικά, το νέο πισωκίνητο και πισωμήχανο Renault Twingo προσφέρεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα βενζίνης, μία ατμοσφαιρική και μία τούρμπο. Ο ατμοσφαιρικός 1.000άρης SCe αποδίδει 70 ίππους και 9,3 kgm ροπής, ενώ ο 900άρης τούρμπο TCe αποδίδει 90 ίππους και 13,8 kgm ροπής. Όλες οι εκδόσεις κινητήρα εφοδιάζονται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο και όλες, πλην της βασικής έκδοσης εξοπλισμού του 1.0 SCe, διαθέτουν σύστημα stop/start. Ακόμα, οι εκδόσεις με το stop/start καταφέρνουν να μην επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη τους με ετήσια τέλη κυκλοφορίας, μιας και εκπέμπουν κάτω από 100 gr/km CO2. Η βασική 1.0 SCe που δεν το διαθέτει εκπέμπει 105 gr/km CO2. Τέλος, όσοι θέλουν αυτόματο θα πρέπει να περιμένουν μερικούς μήνες ακόμα, όταν και θα έρθουν οι εκδόσεις με το 6άρι ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι τρεις, με την 0.9 TCe να προσφέρεται μόνο με την πλουσιότερη. Η βασική έκδοση Joyful διαθέτει μετωπικούς και πλευρικούς (κεφαλής-θώρακα) αερόσακους, ABS, ESP, Hill Start Assist, περιοριστή ταχύτητας, σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών, σύστημα αντιστάθμισης πλευρικών ανέμων, κλιματισμό, υπολογιστή ταξιδίου, ανακλινόμενο κάθισμα συνοδηγού και φώτα ημέρας τύπου LED. Η αμέσως πλουσιότερη In Τouch διαθέτει ακόμα εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα R & Go με χειριστήρια στο τιμόνι (Bluetooth Hands Free, USB, AUX, υποδοχή τοποθέτησης Smartphone), ρυθμιζόμενο τιμόνι σε ύψος, σύστημα stop/start, σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, πλήρως αναδιπλούμενη και διαιρούμενη (50:50) πίσω σειρά καθισμάτων, εταζέρα, εξωτερικοί καθρέφτες και χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος.

Η κορυφαία έκδοση εξοπλισμού Excite περιλαμβάνει επιπλέον της In Touch cruise control, σύστημα ελέγχου ακούσιας αλλαγής λωρίδας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι, προβολείς ομίχλης, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, κλειστό ντουλαπάκι συνοδηγού, αποθηκευτικό χώρο στις πόρτες με λουρί συγκράτησης, δύο λεπτές πλαϊνές διακοσμητικές λωρίδες (stickers) σε μαύρο ή λευκό χρώμα και ζάντες αλουμινίου 15”.

Οι τιμές για τις ατμοσφαιρικές εκδόσεις ξεκινούν από τα 9.490 και για την τούρμπο από τα 12.150 ευρώ, πάντα σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης.

ΈκδοσηΤιμήΤιμή με απόσυρση
1.0 SCe Joyful€ 10.230€ 9.490
1.0 SCe In Touch€ 10.750€ 9.970
1.0 SCe Excite€ 11.750€ 10.900
0.9 TCe Excite€ 12.450€ 12.150

[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube