Ρεκόρ πωλήσεων για το Mitsubishi Outlander PHEV στην Ευρώπη

Ρεκόρ πωλήσεων για το Mitsubishi Outlander PHEV στην Ευρώπη

Το Mitsubishi Outlander PHEV ξεπέρασε το ορόσημο των 50.000 μονάδων στην Ευρώπη.

Μόλις δύο χρόνια μετά τις πρώτες παραδόσεις σε Ολλανδούς πελάτες τον Οκτώβριο του 2013, το Outlander PHEV της Mitsubishi (που παραμένει bestseller στην ευρωπαϊκή αγορά των plug-in υβριδικών οχημάτων) έχει ξεπεράσει το ορόσημο των 50.000 μονάδων στην Ευρώπη.

Το Outlander PHEV που γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2012, ήταν ένα τολμηρό εγχείρημα σε αχαρτογράφητες περιοχές, δημιουργώντας μία εντελώς νέα κατηγορία και παράλληλα δίνοντας λύση στο άγχος της αυτονομίας, παραδοσιακό ζήτημα των συμβατικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προσθέτοντας την άνεση ενός μεγάλου SUV κατηγορίας D.

Οι ευρωπαίοι πελάτες ανέδειξαν το Outlander PHEV σε bestseller στην κατηγορία των plug-in υβριδικών σε πολλές αγορές, μεταξύ των οποίων και εκείνες με ισχυρή αυτοκινητοβιομηχανία όπως η Γερμανία. Το όχημα βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο της προσοχής μέσω διαφόρων διασημοτήτων, όπως π.χ. στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ο Δήμαρχος του Λονδίνου Boris Johnson αποκάλυψε το Νέο Outlander PHEV (MY16) στο Τόκιο τον Οκτώβριο, προάγοντας επίσης μία νέα και πιο προηγμένη φιλοσοφία τοπικών μετακινήσεων.

Πλήρως ανανεωμένο για το 2016 με τη νέα φυσιογνωμία Dynamic Shield της MMC και 100+ μηχανολογικές βελτιώσεις σε όλο το αυτοκίνητο, το Outlander PHEV προετοιμάζει το δρόμο για την επόμενη γενιά οχημάτων της Mitsubishi, μία εκτεταμένη οικογένεια SUV υψηλής ποιότητας με στυλ και άποψη όπου η ελκτική ισχύς θα προέρχεται από τις τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης της MMC με τη μορφή πλήρως ηλεκτρικών συστημάτων ή plug-in υβριδικών, παράλληλα με τους καινοτόμους κινητήρες βενζίνης και Diesel.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι 6 χώρες με τις περισσότερες πωλήσεις για το Outlander PHEV στην Ευρώπη είναι η Ολλανδία (20.346 μονάδες), η Βρετανία (16.290 μονάδες), η Σουηδία (4.433 μονάδες), η Νορβηγία (3.797 μονάδες), η Γερμανία (3.015 μονάδες) και η Γαλλία (1.594 μονάδες).

[Πηγή: Mitsubishi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube