Προσφορές για εξοπλισμό εξατομίκευσης στο νέο Dacia Duster

Προσφορές για εξοπλισμό εξατομίκευσης στο νέο Dacia Duster

Για το νέο της SUV, η Dacia προσφέρει τρία ενδιαφέροντα πακέτα επιπλέον εξοπλισμού με αξιοσημείωτη έκπτωση.

Προκειμένου να φτιάξεις το Duster σου ακριβώς όπως σου αρέσει αλλά και για να μη μοιάζει με κανένα άλλο, η Dacia προσφέρει μια σειρά με ειδικά εξελιγμένα αξεσουάρ για το νέο της μοντέλο.

Έχουν να κάνουν κυρίως με το στιλ, την λειτουργικότητα αλλά και την ασφάλεια του μοντέλου, με αιχμή του δόρατος στοιχεία όπως το black box. Πρόκειται για μια κάμερα τοποθετημένη στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου η οποία καταγράφει την κίνησή του και μπορεί να προσφέρει χρήσιμα στοιχεία σε περίπτωση ατυχήματος.



Υπάρχει επίσης και κάμερα που εποπτεύει το εμπρός τυφλό σημείο σε γωνία 180ο, η οποία αυξάνει την ασφάλεια στις διασταυρώσεις.

Από εκεί και πέρα, η Dacia στην προσπάθειά της να μεγιστοποιήσει το όφελος για τον αγοραστή, προσφέρει και τρία πακέτα αξεσουάρ με τις ονομασίες Cross Road Pack, Off Road Pack Extreme και η Easy Pack.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε το νέο Dacia Duster

Η πρώτη περιλαμβάνει ανθεκτικά πατάκια και δάπεδο του χώρου αποσκευών από λάστιχο, διακοσμητικά φρύδια στα φτερά και πλαστικά προστατευτικά στις πόρτες. Το κόστος του κανονικά είναι €777,7, όμως η εταιρεία το προσφέρει στα €620, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και της τοποθέτησης.

Το Off Road Extreme Pack προσθέτει μεταλλικές προστατευτικές ποδιές στον κινητήρα, το ρεζερβουάρ και το πίσω διαφορικό, αυξάνοντας την αντοχή του Duster στη σκληρή εκτός δρόμου χρήση. Η τελική τιμή του είναι στα €865.

Τέλος, το Easy Pack περιλαμβάνει ταπέτα από μοκέτα, μαύρα προστατευτικά στα μαρσπιέ, δίχτυ συγκράτησης στο πάτωμα του χώρου αποσκευών καθώς και εμπρός υποβραχιόνιο. Το συνολικό του κόστος είναι €310.



Είναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε ότι τα εν λόγω πακέτα μπορούν να τοποθετηθούν και σε δεύτερο χρόνο από την αγορά του αυτοκινήτου και όχι ταυτόχρονα με την παραγγελία. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανεβάζουν την εργοστασιακή τιμή, ούτε και το τέλος ταξινόμησης στο Duster που θα διαλέξετε.

Σε περίπτωση όμως που η παραγγελία των πακέτων γίνει ταυτόχρονα με εκείνη του αυτοκινήτου, το κόστος τους μπορεί να ενσωματωθεί στο ποσό της χρηματοδότησης εάν επιλεγεί αυτός ο τρόπος αποπληρωμής.

[Πηγή: Dacia]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube