Πόσα θα πληρώσετε για να αποκτήσετε την Ford Mustang BULLIT στην Ελλάδα;

Πόσα θα πληρώσετε για να αποκτήσετε την Ford Mustang BULLIT στην Ελλάδα;

Η πιο ξεχωριστή έκδοση της νέας Ford Mustang είναι αναμφισβήτητα η BULLIT. Το αυτοκίνητο που αποτίει φόρο τιμής στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Steve McQueen στην ομώνυμη ταινία του 1968, είναι πλέον διαθέσιμο και στη χώρα μας.

Η πιο ξεχωριστή έκδοση του αμερικανικού pony car, η Ford Mustang BULLIT, βασίζεται στην GT και κάτω από το καπό της υπάρχει μια αναβαθμισμένη έκδοση του γνωστού V8 των 5,5 λίτρων. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν νέο σύστημα εισαγωγής αέρα που προέρχεται από την Shelby GT350 και αναβαθμισμένη εξάτμιση. Οι παραπάνω αλλαγές έχουν αυξήσει την ιπποδύναμη κατά 10 PS, ανεβάζοντας την συνολικά στα 460 PS. 

Η θρυλική έκδοση είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, στο πράσινο Dark Highland Green ή στο Shadow Black, ενώ υπάρχουν διάφορα στοιχεία που την ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες Mustang. Όπως για παράδειγμα η γρίλια, οι νέας σχεδίασης τροχοί, οι βαμμένες κόκκινες δαγκάνες φρένων της Brembo και η απόληξη της εξάτμισης που είναι βαμμένη στην απόχρωση Black NitroPlate.

H Ford Motor Hellas ανακοίνωσε ότι η επιβλητική έκδοση της νέας Mustang είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία και στη χώρα μας, με την τιμής να ξεκινά από τα 76.300 ευρώ.

Bullit

Bullit

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube