Ποδαρικό με το δεξί για την Peugeot το 2017

Ποδαρικό με το δεξί για την Peugeot το 2017

Με τον καλύτερο και πιο ευοίωνο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για την Peugeot που από τις πρώτες κιόλας ημέρες του νέου έτους φάνηκε ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των πελατών!

Η Peugeot ξεκινάει εντυπωσιακά το 2017! Με μερίδιο αγοράς που άγγιξε το 7,6% για τον πρώτο μήνα της χρονιάς στα επιβατικά αυτοκίνητα, κατετάγη στην 3η θέση των πωλήσεων σημειώνοντας μία δυναμική αρχή.

Με πρωτεργάτη των πωλήσεων το Peugeot 208 – τρίτο σε πωλήσεις τον Ιανουάριο ανεξαρτήτως κατηγορίας  - και με το SUV Peugeot 2008 να ακολουθεί όντας πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του, γίνεται ξεκάθαρο ότι η μάρκα θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνιστή για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Εντυπωσιακό είναι και το ενδιαφέρον των πελατών για το νέο SUV Peugeot 3008 το οποίο αντικατοπτρίζεται στις παραγγελίες που έχουν ήδη τοποθετηθεί. Το νέο 3008 ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην Ελληνική αγορά μόλις πριν ένα μήνα, ενώ η αγωνιστική του έκδοση 3008DKR κυριάρχησε στο Ράλι Ντακάρ με ένα ανεπανάληπτο «1-2-3»!

Η επιτυχής πορεία της μάρκας συνεχίζεται και στην αγορά των ελαφρών  επαγγελματικών με την PEUGEOT Professionnel  να κατακτάει τη δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις του μήνα με μερίδιο αγοράς 15,6%. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το Peugeot Boxer το οποίο ήρθε δεύτερο στις ταξινομήσεις του μήνα ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube