Peugeot: Oι νέες τιμές για όλα της τα μοντέλα

Peugeot: Oι νέες τιμές για όλα της τα μοντέλα

Εξακολουθεί να ισχύει το πρωτοπορειακό πρόγραμμα χρηματοδότησης «Future 6»

Τις νέες τιμές για όλα της τα μοντέλα ανακοίνωσε η επίσημη αντιπροσωπία της Peugeot στην Ελλάδα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το Peugeot 108 ξεκινά από 10.900 ευρώ, το Peugeot 208 από 12.700 ευρώ, το ολοκαίνουργιο 2008 από 14.850 ευρώ και το 308 από 18.900 ευρώ. 
 
Στους ίδιους τιμοκαταλόγους μπορείτε να δείτε αναλυτικά και ανά μοντέλο και τα τέλη κυκλοφορίας που θα πληρώνετε με βάση το νέο τρόπο υπολογισμού τους. 
 
Παράλληλα εξακολουθεί να ισχύει το πρωτοπορειακό πρόγραμμα χρηματοδότησης της εταιρείας, το 
«Future 6».
 
Με το πρόγραμμα Peugeot Future 6, οι πελάτες της μάρκας μπορούν να αγοράσουν σήμερα το καινούργιο τους Peugeot και να αρχίσουν να αποπληρώνουν τις δόσεις τους ύστερα από 6 μήνες, άτοκα. Θα είναι απόλυτα εξασφαλισμένοι, με 5 χρόνια Εργοστασιακής Εγγύησης αλλά θα κερδίσουν και ακόμα περισσότερα καθώς με το Όφελος Νέας Τιμής εξασφαλίζουν τιμές αγοράς χαμηλότερες ακόμα και από αυτές τις απόσυρσης!
 
Τα νέα Peugeot 108, Peugeot 208, Peugeot 2008 και Peugeot 308 εξοπλίζονται με τους παγκοσμίως βραβευμένους κινητήρες “Best in class”  Blue Hdi πετρελαίου και PureTech βενζίνης που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερο όφελος λόγω μέγιστης απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης και μηδενικών τελών κυκλοφορίας.
 
Δείτε τον τιμοκατάλογο της Peugeot

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube