Opel Corsa, το ελληνικό best-seller του 2023

Opel Corsa, το ελληνικό best-seller του 2023

Το 2023 ολοκληρώθηκε, με νέο best-seller για την ελληνική αγορά, το Opel Corsa.

Opel Corsa

To Opel Corsa, το άκρως πετυχημένο σουπερμίνι της Opel κέρδισε την προτίμηση του ελληνικού αγοραστικού κοινού, καθώς αναδείχθηκε το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2023.

Η πρωτιά του Corsa δεν αφορά μόνο την κατηγορία των σουπερμίνι, αλλά το σύνολο της αγοράς, ανεξαρτήτως κατηγορίας! Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των πωλήσεων, το «μικρό» του Rüsselsheim κατέγραψε 5.845 ταξινομήσεις.

Το εντυπωσιακότερο στοιχείο όλων όμως εντοπίζεται στην αύξηση της τάξης του 85% αναφορικά με τις ταξινομήσεις του 2022. Συν τοις άλλοις, το 2023, το Corsa κατάφερε να αποσπάσει ένα συνολικό μερίδιο 4,3% επί της συνολικής αγοράς.

Το Opel Corsa κατέκτησε τον τίτλου του ελληνικού best-seller, ανεξαρτήτως κατηγορίας, με 5.845 ταξινομήσεις

Opel Corsa

Παράλληλα, το δημοφιλές μικρό μοντέλο της Opel έχει αναδειχθεί ως το αγαπημένο μοντέλο των εταιρειών, διπλασιάζοντας τις ταξινομήσεις του και κατακτώντας μερίδιο αγοράς 7%. Η εμπορική πορεία του Corsa στις εταιρικές πωλήσεις μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η αξιοπιστία, οι υψηλές υπολειμματικές αξίες, οι προηγμένοι και πολυβραβευμένοι κινητήρες, τα ανταγωνιστικά μισθώματα, καθώς και η εξυπηρέτηση after sales πανελλαδικά, αποτελούν μερικούς από τους παράγοντες επιτυχίας της Opel.

Όσον αφορά την κατηγορία των σουπερμίνι, το Corsa εισήγαγε νέες καινοτομίες. Συγκεκριμένα, εφοδιάζεται με πλήθος τεχνολογιών και συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, όπως το σύστημα πλευρικής προστασίας, η νέα πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ανάλυσης και η προσαρμοζόμενη αντιθαμβωτική τεχνολογία φωτισμού Intelli-LuxLED matrix.

Opel Corsa

Το νέο Corsa βρίσκεται στις εκθέσεις της Opel σε όλη την Ελλάδα, όπου οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να το γνωρίσουν από κοντά και να το οδηγήσουν. 

Η τιμή του νέου Corsa ξεκινούν από τις €17.900 για την έκδοση Edition με τον ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο κινητήρα του 1.2 lt και 75 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται στην προκειμένη περίπτωση με χειροκίνητο κιβώτιο.

Διαμορφώστε ένα Opel Corsa στον configurator της αντιπροσωπείας

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube