Οι τιμές του ανανεωμένου Nissan Micra

Οι τιμές του ανανεωμένου Nissan Micra

Το Nissan Micra διατίθεται αποκλειστικα με τον υπερτοφοδοτούμενο κινητήρα 1,0 λίτρου απόδοσης 92 PS.

Η Nissan δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της τις τιμές του ανανεωμένου Nissan Micra το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία από €14.990.

Η σημερινή γενιά του ιαπωνικού σουπερμίνι πρωτοπαρουσιάστηκε το 2017 και έκτοτε έχει πουλήσει πάνω από 230.000 μονάδες σε 34 χώρες της Ευρώπης. Να θυμίσουμε πως το 2019 η Nissan αναθεώρησε τη γκάμα κινητήρων και εκδόσεων εξοπλισμού του Micra οπότε αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά ανανέωση που δέχεται το μοντέλο.

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Micra βρίσκουμε αποκλειστικά τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 999 cc. Το μοτέρ αποδίδει πλέον 92 PS (-8 PS σε σχέση με πριν) όμως χάρη στις επεμβάσεις των μηχανικών της Nissan παρουσιάζει βελτιωμένη καμπύλη ροπής με τη μέγιστη τιμή των 160 Nm να είναι διαθέσιμη μεταξύ 2.000-3.750 rpm. Παράλληλα, βελτιωμένη είναι η μέση κατανάλωση από 5,4 lt/100 km (WLTP) και οι εκπομπές CO2 από 124 g/km, ικανοποιώντας τις προδιαγραφές Euro 6d. Ο κινητήρας συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, ή αυτόματο τύπου CVT με την κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς.

Nissan Micra

Η γκάμα εκδόσεων εξοπλισμού του Micra στην Ελλάδα αποτελείται από τις Energy, Acenta, N-Sport και Tecna. Από τη βασική έκδοση Energy έχουμε θερμαινόμενο κάθισμα οδηγού και 6 αερόσακους. Η μεσαία Acenta προσθέτει μεταξύ άλλων οθόνη αφής 7", Cruise Control και θερμαινόμενους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες.

Η N-Sport ξεχωρίζει χάρη στις ζάντες αλουμινίου 17", τα φώτα LED και τους προβολείς ομίχλης LED, ενώ στην καμπίνα βρίσκουμε δερμάτινο τιμόνι, θερμανόμενα καθίσματα με επενδύσεις από Alcantara, αυτόματο κλιματισμό και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Nissan Connect με δορυφορική πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας.

Τέλος, η κορυφαία Tecna προσθέτει μεταξύ άλλων ηχοσύστημα της Bose, καθώς και το πιο πλούσιο πακέτο συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης Nissan Safety Shield που περιλαμβάνει αυτόματη μεγάλη σκάλα στα φώτα, διατήρηση λωρίδας, προειδοποίηση τυφλού σημείου, αυτόματο φρενάρισμα με ανίχνευση πεζών, αναγνώριση σημάτων κτλ.

Αναλυτικά, οι τιμές του ανανεωμένου Nissan Micra αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

ΈκδοσηΤιμή
Nissan Micra Energy€14.990
Nissan Micra Energy CVT€16.190
Nissan Micra Acenta€15.590
Nissan Micra Acenta CVT €16.790
Nissan Micra N-Sport€17.390
Nissan Micra N-Sport CVT€18.590
Nissan Micra Tecna€18.290
Nissan Micra Tecna CVT€19.490

 

Μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας Micra στην επίσημη ιστοσελίδα της Nissan.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube