Οι τιμές για τα νέα Honda Civic Tourer και Civic 5d [video]

Οι τιμές για τα νέα Honda Civic Tourer και Civic 5d [video]

Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ

Αμφότερα παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά και είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε ό,τι αφορά στο Tourer αυτό διατίθεται αποκλειστικά με τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC των 120 ίππων.

Κρίνεται επαρκής για το μεγάλο αμάξωμα και σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις έχει μέση κατανάλωση 3,6 λίτρα/100km και με εκπομπές CO2 99 γρ./km, συνδυαζόμενος με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.
Το Tourer απευθύνεται σε όσους θέλουν επιπλέον χώρους από το πεντάθυρο μοντέλο, έχοντας μήκος 4,535 μέτρα, όντας ψηλότερο κατά 10 χιλιοστά και προσφέροντας χώρο αποσκευών που φτάνει τα 624 λίτρα που μπορεί να φτάσει έως τα 1.668 με τα καθίσματα κάτω. Επιπλέον, υπάρχουν και 117 διαθέσιμα λίτρα κάτω απ' το δάπεδο.


Σε σχέση με το 5θυρο Civic το Tourer διαθέτει το σύστημα "Adaptive Damper System" το οποίο ουσιαστικά, πραγματοποιεί συνεχείς ρυθμίσεις στην απόσβεση των πίσω αμορτισέρ ακόμη και σε έναν άξονα, βοηθώντας ουσιαστικά κατά την διάρκεια του φαινομένου, του μετακινούμενου φορτίου, με τις γνωστές επιλογές Normal - Comfort - Dynamic να εξακολουθούν να υπάρχουν. Την ίδια στιγμή είναι εφοδιασμένο με μια σειρά συστήματα ασφάλειας τελευταίας τεχνολογίας.

Στο 5θυροCivic, οι αλλαγές είναι κατ' ουσίαν αισθητικές και εντοπίζονται στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, στις νέας σχεδίασης 17άρες ζάντες αλουμινίου και σε λεπτομέρειες που αφορούν στον εσωτερικό διάκοσμο.

Οι τιμές για το Tourer 1.6 diesel διαμορφώνονται στα 24.200 ευρώ για την έκδοση Comfort και στα 26.950 για την Sport, με τα 5θυρα Civic να κοστίζουν 22.600 και 24.200 ευρώ στις αντίστοιχες εκδόσεις.

Στις εκδόσεις με βενζινοκινητήρα (διατίθενται μόνον στα 5θυρα Civic) διαμορφώνοντα στα 16.900 ευρώ για το 1.4 Comfort και στα 18.050 ευρώ για το Sport. Η έκδοση με τον 1.8 κινητήρα διατίθεται αποκλειστικά με το πακέτο εξοπλισμού Sport και κοστίζει 21.600 ευρώ, όντας παράλληλα και η μοναδική που μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων (τιμή: 22.800 ευρώ).
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις υπάρχει και το όφελος της απόσυρσης, ενώ στα 5θυρα με τους κινητήρες βανζίνης παρέχεται και πρόσθετο όφελος της τάξης των 700 ευρώ.

Δείτε το βίντεο με τα συστήματα ασφαλείας του Honda Civic Tourer

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube