Νέος τιμοκατάλογος SsangYong

Νέος τιμοκατάλογος SsangYong

O νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει τα Tivoli και XLV MY ‘17 που διαθέτουν πλουσιότερο εξοπλισμό και νέα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας.

Σε μία ουσιαστική εξοπλιστική «ανανέωση» των Tivoli και XLV προχώρησε η SsangYong, με το MY17 του κορεατικού crossover να διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας.

Πιο αναλυτικά, τα Tivoli ΜΥ17 και XLV MY17 διαθέτουν στον εξοπλισμό των πλούσιων εκδόσεων (DLX και DLX2TONE/Limited) Σύστημα Προειδοποίησης Επικείμενης Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (FCW) και Σύστημα Αυτόνομου Φρεναρίσματος (AEB). Ακόμα, στην έκδοση Limited βρίσκουμε το Safety Pack που περιλαμβάνει επιπλέον συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, όπως το Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (LDW), το Σύστημα Υποβοήθησης Παραμονής στη Λωρίδα (LKA), Αυτόματη Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση προβολέων (ΗΒΑ) και το Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας (TSR).

Δείτε ακόμα   Δοκιμάζουμε το SsangYong Tivoli eXDi160 4WD Auto

Ακόμα, οι συγκεκριμένες εκδόσεις διαθέτουν μεταξύ άλλων ρυθμιζόμενο τηλεσκοπικά τιμόνι, πίσω υποβραχιόνιο με ποτηροθήκες, διπλό πάτωμα χώρου αποσκευών ρυθμιζόμενο σε ύψος, δερμάτινο σαλόνι με θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα (XLV Limited) κ.α.

Η γκάμα κινητήρων δεν έχει διαφοροποιηθεί και παραμένουν ο 1.6 βενζίνης eXGi160 των 128 ίππων και ο 1.6 πετρελαίου eXDi160 των 115 ίππων. Και οι δύο εκδόσεις κινητήρα μπορούν να συνδυαστούν με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά η πετρελαιοκίνητη μπορεί να εφοδιαστεί και με τετρακίνηση.

Δείτε ακόμα   Δοκιμάζουμε το SsangYong XLV eXDi160

Τέλος, οι τιμές ξεκινούν από τα € 16.340 για ένα βενζινοκίνητο Tivoli και από τα € 18.380 για την αντίστοιχη έκδοση του XLV, και καλύπτονται από πέντε χρόνια εγγύηση μηχανικών μερών και πέντε χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Για να δείτε τις αναλυτικές τιμές και τον εξοπλισμό των μοντέλων της SsangYong, ανοίξτε ή κατεβάστε τα επισυναπτόμενα αρχεία PDF κάτω από το βίντεο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube