Νέος τιμοκατάλογος Jaguar Land Rover

Νέος τιμοκατάλογος Jaguar Land Rover

Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει τα νέα Jaguar E-Pace και Range Rover Velar.

Σε ανακοίνωση τιμών για δύο νέα της SUV προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπεία της Jaguar Land Rover.

Πιο συγκεκριμένα, το δεύτερο SUV της Jaguar ονομάζεται E-Pace και έρχεται να τοποθετηθεί στην γκάμα κάτω από την μεγαλύτερη F-Pace. Το νέο compact SUV εφοδιάζεται με 2λιτρους 4κύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, και συνδυάζεται με πέντε εξοπλιστικά πακέτα (E-Pace, S, SE, HSE και First Edition), με το βιβλίο παραγγελιών να ανοίγει αυτές τις μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Jaguar E-Pace 2018 [videos]

Η βενζινοκίνητη γκάμα της E-Pace αποτελείται από δύο εκδόσεις ισχύος με 250 (P250) ή 300 ίππους (P300), που συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο. Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα συναντάμε τις εκδόσεις D150, D180 και D240, με την τελευταία να διαθέτει 2 τούρμπο. Και σε αυτή την περίπτωση, όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο, με εξαίρεση την D150 και την D180 που μπορούν να εφοδιαστούν και με χειροκίνητο κιβώτιο. Επιπλέον, η D150 μπορεί στις απλούστερες εκδόσεις εξοπλισμού να είναι και αποκλειστικά προσθιοκίνητη.

Το άλλο νέο μοντέλο της JLR είναι το Range Rover Velar που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα και στη χώρα μας. Πιο αναλυτικά, από πλευράς διαστάσεων το νέο Velar τοποθετείται ανάμεσα στο μικρότερο Evoque και το μεγαλύτερο Sport, και η γκάμα κινητήρων του αποτελείται από 2λιτρους και 3λιτρους βενζίνης και πετρελαίου. Η πετρελαιοκίνητη γκάμα αποτελείται από τους 2λιτρους D180 και D240, και τον 3λιτρο V6 D300, ενώ η βενζινοκίνητη από τους 2λιτρους P250 και P300, με την κορυφή να καταλαμβάνει ο 3λιτρος V6 P380.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Range Rover Velar [video]

Όπως συμβαίνει και με την E-Pace, έτσι και το Velar διαθέτει πολλά πακέτα εξατομίκευσης, ενώ τα επίπεδα εξοπλισμού που απαρτίζουν την γκάμα του είναι τα S, SE, HSE και First Edition.

Οι τιμές για την Jaguar E-Pace ξεκινούν από τα €40.900 και για το Range Rover Velar από τα €74.000. Για να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της Jaguar Land Rover, ανοίξτε ή κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο PDF.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube