Νέος τιμοκατάλογος Ford

Νέος τιμοκατάλογος Ford

Η Ford προσφέρει όφελος έως €2.730 και €3.173 για τα B-MAX και EcoSport αντίστοιχα.

Η Ford διαθέτει τα B-MAX και EcoSport με νέες μειωμένες τιμές, χάρη σε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα που προσφέρει όφελος έως €2.730 και €3.173 αντίστοιχα.

Το Ford B-Max είναι ένα μικρό πολυμορφικό με συρόμενες πίσω πόρτες. Η τεχνολογία Easy Access Door System φρόντισε να «βγουν από τη μέση» οι μεσαίες κολώνες και να δημιουργηθεί ένας ενιαίος χώρος πρόσβασης στο εσωτερικό, χωρίς εμπόδια. Χάρη στο νέο προωθητικό πρόγραμμα, η τιμή για την καλά εξοπλισμένη βασική έκδοση SYNC με τον 1.0 EcoBoost των 100 ίππων ξεκινά από τα €12.362.

Το πρόσφατα λανσαρισμένο Ford EcoSport είναι το νέο μικρό crossover της Ford. Η απόσταση της κοιλιάς από το έδαφος είναι στα 16,4 cm με πλήρες φορτίο ώστε να επιτρέπεται η ασφαλής διάβαση ενός κακοτράχαλου χωματόδρομου, και παρά τις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις προσφέρει άνετους χώρους. Η τιμή ξεκινά πλέον από τα €16.990 για την έκδοση κινητήρα 1.0 EcoBoost των 125 ίππων, στην καλοεξοπλισμένη βασική έκδοση Titanium.

Γενικότερα, τα Ford B-MAX και Ford EcoSport διατίθενται με τον πολυβραβευμένο τρικύλινδρο 1.0 EcoBoost, που αποδίδει από 100 έως 140 ίππους, αλλά και με τον αποδοτικό τετρακύλινδρο 1.5 Diesel απόδοσης 95 ίππων.

Μπορείτε να τα δείτε από κοντά στους Επίσημους Έμπορους Ford και στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο που η Ford έχει δημιουργήσει στο εμπορικό κέντρο “The Mall Athens”.

Για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο όλων των μοντέλων της Ford, ανοίξτε ή κατεβάστε το παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο Excel.

[Πηγή Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube