Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Fiat Hellas

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Fiat Hellas

Ο κ. Paulo Carelli αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, αντικαθιστώντας τον κ. Enrico Atanasio που του ανατέθηκε η Διεύθυνση Πωλήσεων της Fiat Group Automobiles Ινδίας.

Ο κ. Paulo Carelli ξεκίνησε στον Όμιλο Fiat το 1996 στην αγορά της Αργεντινής όπου διετέλεσε υπεύθυνος Πωλήσεων και Marketing της Alfa Romeo μέχρι το 2001.

Στη συνέχεια ανέλαβε θέσεις ευθύνης στην έδρα του Ομίλου στο Τορίνο της Ιταλίας, όπως Product Marketing Manager, Network Development Manager, για την Αlfa Romeo στην Ευρώπη, ενώ το 2003 ανέλαβε καθήκοντα Business Development Manager και υπεύθυνος Commercial Operations για 25 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Άπω Ανατολής και πολλών ευρωπαϊκών χωρών.

Ο κ. Carelli γνωρίζει την ελληνική αγορά, καθώς από το 2005, είχε αναλάβει καθήκοντα Area Manager για την Ελλάδα μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών αγορών καθώς και της Ιαπωνίας. Το 2007 ανέλαβε καθήκοντα Country Manager για την Alfa Romeo Ισπανίας, όπου χειρίστηκε με επιτυχία μια δύσκολη αγορά, σε περίοδο μάλιστα οικονομικής κρίσης.

Ο κ. Paulo Carelli, ιταλικής καταγωγής, γεννήθηκε στην Αργεντινή το 1965, έχει σπουδάσει Marketing & Business Administration και κατέχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρεία Sonda Computacion (Digital Company) στο Buenos Aires, όπου εργάστηκε για εννέα έτη, και συνέχισε στην εταιρεία Radiomensaje (Motorola).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube