Νέο πρόγραμμα απόκτησης Peugeot με τετραπλά οφέλη

Νέο πρόγραμμα απόκτησης Peugeot με τετραπλά οφέλη

H Peugeot λανσάρει ένα πρόγραμμα απόκτησης των μοντέλων της, πραγματικά πρωτοποριακό αλλά και καθοριστικά ωφέλιμο για τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου

Η Peugeot λανσάρει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα απόκτησης των μοντέλων της, το «Peugeot 4X4» το οποίο προσφέρει τετραπλές παροχές και οφέλη.

Σύμφωνα με το «Peugeot 4X4», ο κάθε αγοραστής οποιουδήποτε μοντέλου και οποιασδήποτε έκδοσης επιβατικών αυτοκινήτων Peugeot, μπορεί πλέον να απολαμβάνει τα τετραπλά οφέλη που μόνο η Peugeot προσφέρει:

•           4 χρόνια Άτοκη Χρηματοδότηση

•           4 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση

•           4 χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια και

•           4 χρόνια Δωρεάν service

Η άτοκη χρηματοδότηση διατηρεί το ποσό χρηματοδότησης σταθερό με διάρκεια αποπληρωμής 48 μηνών, ενώ η μηνιαία δόση συνδυάζεται με την ονομασία του μοντέλου. Ενδεικτικά, η δόση για το 108 διαμορφώνεται στα 108€ το μήνα άτοκα, για το 208 και το 2008 στα 208€ το μήνα άτοκα, για το 308 και το 3008 στα 308€ το μήνα άτοκα ενώ και για τα υπόλοιπα μοντέλα ισχύουν άκρως ανταγωνιστικές άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Επιπλέον, όσον αφορά το σέρβις, η Peugeot παρέχει εντελώς δωρεάν την προκαθορισμένη από τον κατασκευαστή συντήρηση του αυτοκινήτου για 4 χρόνια (περιλαμβανομένης εργασίας και ανταλλακτικών). Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι τέλος Ιουλίου σε όλο το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Peugeot.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube