Νέο Ford Focus: Παραμένει κορυφαίο

Νέο Ford Focus: Παραμένει κορυφαίο

Μοναδικό ντιζάιν, εκλεπτυσμένη σιλουέτα και τελευταία λέξη της τεχνολογίας ενώνονται για να δημιουργήσουν το πιο ακαταμάχητο μικρομεσαίο hatchback της αγοράς.

To νέο Ford Focus είναι εδώ και ήδη κλέβει καρδιές. Με ουσιαστικές αναβαθμίσεις σε εμφάνιση και ουσία, είναι ένα καθολικά ασυναγώνιστο αυτοκίνητο. Είναι το ιδανικό μοντέρνο οικογενειακό, είναι τεχνολογικά προηγμένο και έχει τον πιο πλήρη εξοπλισμό της αγοράς. Με τη νέα σχεδιαστική γραμμή του είναι επίσης η απόλυτη επιτυχία της αγοράς, ενώ με τον πολυτάλαντο χαρακτήρα του θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς.

Στο πολύ σημαντικό μέτωπο των κινητήρων, η Ford είναι πάνοπλη, με πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα. Στο νέο Focus βρίσκουμε όλους τους δημοφιλείς EcoBoost βενζίνης, με ιπποδύναμη που ξεκινά από τους 100 και 125 ίππους στον οικονομικό 1.0L EcoBoost και φτάνει τους 150 και 182 PS στον ολοκαίνουργιο 1.5L EcoBoost. Εξαιρετικά είναι τα δεδομένα και για όσους ενδιαφέρονται για τους κινητήρες ντίζελ, με τον επίσης νέο 1.5 TDCi σε δύο εκδόσεις ισχύος, 95 και 120 ίππων, με κατανάλωση μόλις 3,8 lt/100 km.

Ο εξοπλισμός του νέου Ford Focus είναι πλουσιότατος και - το κυριότερο - ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής που μέχρι σήμερα υπήρχαν μόνο σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.  Κυρίαρχη αλλαγή είναι η εντυπωσιακή νέα οθόνη αφής 8” που συγκεντρώνει όλες τις επιμέρους πληροφορίες και λειτουργίες. Φυσικά, βρίσκουμε το καινούργιο πρόγραμμα συνδεσιμότητας SYNC 2, το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, καθώς και κάθε άλλο ηλεκτρονικό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας που το Focus εισήγαγε στην κατηγορία, ήδη από την προηγούμενη γενιά.

Ανέβα κατηγορία με το νέο Ford Focus από € 13.730.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube