Το νέο Audi Q7 στην Ελλάδα

Το νέο Audi Q7 στην Ελλάδα

Το μεγάλο SUV της Audi διατίθεται ήδη και στην Ελλάδα με 3λιτρο μοτέρ βενζίνης ή ντίζελ και τιμή που ξεκινά από τις €85.550.

Η Kosmocar-Audi ανακοίνωσε την έλευση του νέου Audi Q7 στην ελληνική αγορά. Η δεύτερη γενιά του Audi Q7, σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο της δεύτερης γενιάς της νέας διαμήκους σπονδυλωτής πλατφόρμας της Audi, η οποία θα τοποθετείται σε μοντέλα με διαμήκη διάταξη κινητήρα.

Ο βασικός εξοπλισμός του νέου μοντέλου περιλαμβάνει οπτική και ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός/πίσω, cruise control, ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, σύστημα υπόδειξης ανάπαυσης σε περίπτωση κόπωσης του οδηγού και σύστημα ασφαλείας «Audi pre sense city». Το τελευταίο προειδοποιεί τον οδηγό για τον κίνδυνο σύγκρουσης με άλλα οχήματα ή με πεζούς και μπορεί να φρενάρει αυτόματα και μέχρι την ακινητοποίησή του το αυτοκίνητο σε περίπτωση ανάγκης.

Ανάμεσα στα εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνονται:
Audi pre sense city Ενεργή ασφάλεια στην πόλη
-
 Adaptive Cruise Control με υποστήριξη κυκλοφοριακής συμφόρησης
- ACC stop & go - «Αυτόματος πιλότος» με επέμβαση και στο σύστημα διεύθυνσης
- Εύκολοι ελιγμοί με τρέιλερ: Το σύστημα trailer assistant
- Predictive efficiency assistant Ηλεκτρονικός σύμβουλος οικονομικής και ασφαλούς οδήγησης με στοιχεία από το Navigation

Το νέο Audi Q7 θα είναι διαθέσιμο για την ελληνική αγορά με έναν 3λιτρο κινητήρα βενζίνης και έναν 3λιτρο κινητήρα ντίζελ, ενώ αργότερα θα διατεθεί και το Audi Q7 e-tron quattro, το οποίο θα διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα αποτελούμενο από έναν 3λιτρο κινητήρα ντίζελ και ένα ηλεκτρομοτέρ 94 kW (128 PS).

Η τιμή και για τα δύο μοντέλα, βενζίνη και ντίζελ, ξεκινά από τις €85.550.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube