Νέες εκδόσεις R-Line για το Volkswagen Golf

Νέες εκδόσεις R-Line για το Volkswagen Golf

Ο νέος τιμοκατάλογος της εταιρείας περιλαμβάνει νέες εκδόσεις εξοπλισμού R-Line για το Golf, με σπορ στοιχεία.

Ο νέος τιμοκατάλογος της Volkswagen που τέθηκε σε ισχύ από τις 4 Μαΐου, περιλαμβάνει και νέες εκδόσεις εξοπλισμού για το Golf.

Πρόκειται για τις εκδόσεις
R-Line, οι οποίες συνδυάζονται μόνο με κινητήρες βενζίνης. Για την ακρίβεια μόνο με τον 1.0 TSI των 110 PS και τον 1.5 TSI Evo στην έκδοση με τους 150 PS, με την τιμή να ξεκινάει από τις €20.000 και €23.800 αντίστοιχα. Και στις δύο περιπτώσεις το κιβώτιο μπορεί να είναι το χειροκίνητο 6άρι ή το ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη με τις εφτά σχέσεις, ενώ το αμάξωμα 3θυρο ή 5θυρο.

Ο βασικός εξοπλισμός των εκδόσεων
R-Line περιλαμβάνει χαμηλωμένη κατά 15 mm σπορ ανάρτηση με πιο σφιχτή ρύθμιση, καθώς κι ένα αισθητικό πακέτο με σπορ προφυλακτήρες, έντονα πλευρικά μαρσπιέ, σπορ γρίλια με έμβλημα R, καθώς και σπόιλερ οροφής στην πίσω πόρτα. Την εικόνα του ολοκληρώνουν οι αλουμινένιες 17άρες ζάντες που είναι ντυμένες με λάστιχα διάστασης 225/45.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Test drive: Volkswagen Golf R

Στην καμπίνα, ο εξοπλισμός είναι επίσης πλούσιος, με μόνη παραφωνία την έλλειψη σπορ καθισμάτων. Από εκεί και πέρα πάντως δε λείπει τίποτα, αφού εκτός από όλες τις ευκολίες και τον αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, υπάρχει ακόμα και ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη TFT που έχει διαγώνιο 12,3”, αλλά και το infotainment Composition Media με την 8άρα οθόνη αφής.

Για τον αναλυτικό εξοπλισμό όλων των
Golf αλλά και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της εταιρείας, δεν έχετε παρά να μελετήσετε τα παρακάτω αρχεία.

[Πηγή:
Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube