Νέα πακέτα εξοπλισμού και τιμές για τη Mercedes-Benz A 160 d

Νέα πακέτα εξοπλισμού και τιμές για τη Mercedes-Benz A 160 d

Η βασική έκδοση της μικρότερης Mercedes-Benz προσφέρεται πλέον με δύο νέα πακέτα, σε πολύ ενδιαφέρουσα τιμή.

Για την επιτυχία της απόφασης της Mercedes-Benz να αλλάξει ρότα στο μικρότερο μοντέλο της έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Από εκεί που ήταν ένα μικρό πολυμορφικό με έντονο χαρακτήρα αλλά καθόλου έντονες πωλήσεις, μετατράπηκε σε ένα μικρό οικογενειακό που έσπασε τα ταμεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG A 45 4MATIC

Τώρα, ως μέρος του προγράμματος «Welcome. My way» της Mercedes-Benz, η έκδοση A 160 d διατίθεται με δύο νέα πακέτα εξοπλισμού, τα Business Class και Business Class Auto. Το πρώτο προσθέτει στον εξοπλισμό το πακέτο Style με σπορ καθίσματα σε ύφασμα και συνθετικό δέρμα ARTICO, κάμερα οπισθοπορείας και δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

Η τιμή της A 160 d με αυτό το πακέτο είναι στα € 22.320, ενώ της βασικής έκδοσης στα € 21.846.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Mercedes-Benz A 180 d 7G-DCT

Για όποιον θέλει επιπλέον τα οφέλη του αυτόματου κιβωτίου με τις 7 ταχύτητες και τους δύο συμπλέκτες 7G-DCT, το πακέτο Business Class Auto το περιλαμβάνει, όπως άλλωστε και το μεταλλικό χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση η τιμή της A 160 d είναι € 27.043.

Να θυμίσουμε ότι A 160 d σημαίνει έναν 1.500άρη ντίζελ κινητήρα που προέκυψε από τη συνεργασία της Mercedes-Benz με τη Renault, ο οποίος αποδίδει 90 ίππους και διακρίνεται για την ελάχιστη απαίτηση που έχει σε καύσιμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Mercedes-Benz A160 CDI

Όλες τις λεπτομέρειες σχετικά το πρόγραμμα «Welcome. My way», μπορείτε να τις βρείτε εδώ καθώς επίσης και στο δίκτυο της εταιρείας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube