Νέα ιστοσελίδα για τα πιστοποιημένα μεταχειρισμένα της Mercedes-Benz

Νέα ιστοσελίδα για τα πιστοποιημένα μεταχειρισμένα της Mercedes-Benz

Tα επιλεγμένα μεταχειρισμένα οχήματα Star-Class της Mercedes-Benz έχουν πλέον νέα διεύθυνση στο διαδίκτυο.

H Mercedes-Benz Έλλας, εγκαινιάζει μια νέα και πιο πλούσια σε περιεχόμενο ιστοσελίδα για τα μεταχειρισμένα οχήματα της, τα οποία φέρουν την πιστοποίηση της γερμανικής φίρμας.

Η νέα ιστοσελίδα των μεταχειρισμένων της Mercedes-Benz, που βρίσκεται στη διεύθυνση www.hallofstars.gr, ανασχεδιάστηκε εξαρχής και περιλαμβάνει πλέον φωτογραφίες, τιμές και παρουσίαση αυτοκίνητων σε ειδική προσφορά, ούτως ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορέσουν να εντοπίσουν την κατάλληλη για τις ανάγκες τους Mercedes-Benz.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα εγγυημένα μεταχειρισμένα οχήματα Mercedes-Benz «Star-Class» πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές και δεν ξεπερνούν σε παλαιότητα τα πέντε χρόνια, ενώ επίσης δεν έχουν ξεπεράσει τα 100.000 km. Διατίθενται με 12 μήνες οδική βοήθεια ενώ προσφέρεται και δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου εντός διαστήματος 30 ημερών.

Σε κάθε περίπτωση εκτός από την παραπάνω ιστοσελίδα, οι ενδιαφερόμενοι για μεταχειρισμένα οχήματα Mercedes-Benz μπορούν επίσης να επισκεφτούν το Πρότυπο Κέντρο Επιλεγμένων Μεταχειρισμένων «Hall of Stars» που βρίσκεται στην οδό Θηβαΐδος 20, στη Ν. Κηφισιά.

[Πηγή: Mercedes-Benz Έλλας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube