Νέα έκδοση για το Renault Clio

Νέα έκδοση για το Renault Clio

Το γαλλικό σουπερμίνι αποκτά μία νέα έκδοση που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του πετρελαιοκινητήρα 1.5 dCi των 90 ίππων με το χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης.

Το Renault Clio αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Ευρωπαϊκής, αλλά και της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτων. Με δυναμικό σχεδιασμό, ικανούς χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές και δυναμικούς κινητήρες βενζίνης και diesel, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών.

Εφοδιασμένο με τον κινητήρα diesel Energy 1.5 dCi 90, το Renault Clio προσφέρει υψηλή απόδοση, που συνδυάζεται με την πολιτισμένη λειτουργία, τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τους συγκρατημένους ρύπους.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι πλέον διαθέσιμος και με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού Authentic, δημιουργώντας ένα σύνολο που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του αποδοτικού κινητήρα με το χαμηλό κόστος αγοράς, αλλά και χρήσης. Σε κάθε περίπτωση, όπως και σε όλες τις εκδόσεις του Clio, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας που περιμένει κανείς από ένα σύγχρονο σουπερμίνι που έχει βαθμολογηθεί με 5 αστέρια στις δοκιμές του EuroNCAP (ESP με Hill Start Assist, μετωπικούς αερόσακους, πλευρικούς και οροφής, σύστημα πολυμέσων R&Go, κλιματισμό, κτλ.). Παράλληλα, εφοδιασμένο με τον κινητήρα 1.5 dCi 90, το Clio επιτυγχάνει μέση κατανάλωση 3,3 lt/100 km και 85 g/km CO2, στοιχείο που εκτός των άλλων το απαλλάσσει και από την καταβολή ετήσιων τελών κυκλοφορίας.

Η τιμή της νέας έκδοσης Clio 1.5 dCi 90 Authentic είναι €14.700, ενώ όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες εκδόσεις υπάρχει κάλυψη 5ετους εργοστασιακής εγγύησης για τα μηχανικά του μέρη.

Τέλος, ιδιαίτερα σημαντικό για τους εταιρικούς πελάτες είναι το γεγονός ότι ακόμη και με την προσθήκη μεταλλικού χρώματος, η βασική τιμή της έκδοσης διαμορφώνεται κάτω από τις €12.000, επομένως, δεν υπόκειται σε φορολογία ο χρήστης του εταιρικού αυτοκινήτου.

[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube