Mitsubishi Motors: Από €9.990 το ανανεωμένο Space Star

Mitsubishi Motors: Από €9.990 το ανανεωμένο Space Star

Νέα βασική έκδοση κινητήρα και προσφορά στο αυτόματο κιβώτιο για το μικρό της Mitsubishi.

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση της νέας βασικής έκδοσης κινητήρα του ανανεωμένου Mitsubishi Space Star.

Πιο συγκεκριμένα, το μικρότερο μοντέλο της Mitsubishi απέκτησε έκδοση με τον 3κύλινδρο 1.0 MIVEC που αποδίδει 71 ίππους στις 6.000 rpm και 9,0 kgm ροπή. Συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και οι επιδόσεις που ανακοινώνει ο κατασκευαστής κάνουν λόγο για επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε 13,6” και τελική ταχύτητα 172 km/h. Επιπλέον, οι εργοστασιακές μετρήσεις μέσης κατανάλωσης και εκπομπής ρύπων, κάνουν λόγο για 4,0 lt/100 km και 92 gr/km CO2.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Mitsubishi Space Star 1.2 MY 2017

Από πλευράς εξοπλισμού, η νέα βασική έκδοση κινητήρα του ανανεωμένου Space Star προσφέρεται αποκλειστικά με το επίπεδο Inform που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έξι αερόσακους, ESP, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, Hill Hold Assist, υποδοχές ISOFIX στο πίσω κάθισμα, κλιματισμό, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, υποβοηθούμενο τιμόνι, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος και ράδιο CD με Aux/θύρα USB και τέσσερα ηχεία.

Η τιμή της έκδοσης έχει καθοριστεί στα €9.990 και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε και την προσφορά που «τρέχει» αυτή την περίοδο από την επίσημη αντιπροσωπεία της Mitsubishi Motors στη χώρα μας και αφορά την διάθεση του αυτόματου κιβωτίου της έκδοσης 1.2 με τον πλουσιότερο εξοπλισμό στην τιμή του χειροκίνητου (€12.740)

Για να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό των εκδόσεων του ανανεωμένου Mitsubishi Space Star, ανοίξτε ή κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο Excel.

[Πηγή: Mitsubishi Motors]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube