Luxury Hire: Ενοικίαση πολυτελών μοντέλων από την Kosmocar

Luxury Hire: Ενοικίαση πολυτελών μοντέλων από την Kosmocar

Μια νέα υπηρεσία μίσθωσης ξεχωριστών μοντέλων της Audi αλλά και της Bentley, χωρίς χρονικό περιορισμό.

Η Kosmocar παρουσιάζει τη Luxury Hire, μία υπηρεσία μίσθωσης ξεχωριστών αυτοκινήτων. Στόχος της Luxury Hire είναι να προσφέρει μία σπάνια εμπειρία και ένα σύνολο παροχών, ειδικά για όσους μπορούν να εκτιμήσουν και θέλουν να απολαύσουν την οδήγηση στο τιμόνι ενός πολυτελούς μοντέλου. Μέσω της υπηρεσίας, παρέχεται η δυνατότητα ενοικίασης, χωρίς χρονικό περιορισμό, ενός κορυφαίου μοντέλου της Audi, ανάμεσα στα Q7, Q5, A8, A7, A5 Cabrio, TT Roadster ή και το σούπερκαρ R8, αλλά και μιας Bentley Bentayga SUV ή μιας Continental coupe.

Οι πελάτες της Luxury Hire μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο που επιθυμούν και αυτό είτε να τους παραδοθεί στο χώρο τους είτε να το παραλάβουν οι ίδιοι από την Bentley Athens στο Νέο Ψυχικό. Ένα χώρο με minimal διακόσμηση, o οποίος προσφέρει ιδιωτικότητα σε πελάτες που δεν επιθυμούν την έκθεσή τους σε αδιάκριτα μάτια όταν επιλέγουν αυτοκίνητο.

Όπως λέει η Luxury Hire, τα αυτοκίνητα που νοικιάζει είναι φροντισμένα έως και την παραμικρή λεπτομέρεια και η όλη εξυπηρέτηση έχει έναν «επί μέτρω» χαρακτήρα, για μια αξέχαστη premium εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Luxury Hire, στο www.luxuryhire.gr ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 210 9981222, 210 6179742.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube