Η ΜΙΝΙ προσφέρει «100 Αγάπες για το Καλοκαίρι»

Η ΜΙΝΙ προσφέρει «100 Αγάπες για το Καλοκαίρι»

Όλοι μπορούν να αποκτήσουν το ΜΙΝΙ των ονείρων τους με τιμή έκπληξη σε συνδυασμό με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα 3asyMINI με προνομιακό επιτόκιο 5,4%.

Οι καλοκαιρινές αγάπες μπορούν να κρατήσουν για πάντα και η ΜΙΝΙ το γνωρίζει καλά. Με αυθεντική σχεδίαση, αίσθηση go-kart και μεγάλη ποικιλία εκδόσεων και εξοπλισμού στην premium μικρή κατηγορία, το ΜΙΝΙ έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό.

Έτσι με κεντρικό μήνυμα «100 Αγάπες για το Καλοκαίρι» όλοι μπορούν να αποκτήσουν το ΜΙΝΙ των ονείρων τους με τιμή έκπληξη σε συνδυασμό με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα 3asyMINI με προνομιακό επιτόκιο 5,4%*.  Έως τις 30/09/2015 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το Επίσημο Δίκτυο ΜΙΝΙ και να επιλέξουν το ΜΙΝΙ της αρεσκείας τους μέσα από μια πλούσια γκάμα 100 ετοιμοπαράδοτων μοντέλων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.MINI.com.gr .

*Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς του ν.128/75). Το πρόγραμμα 3asyMINI προσφέρεται από την MINI Financial Services.
Ισχύει για ταξινομήσεις έως 30/9/2015 και για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

[Πηγή: MINI]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube