Ferrari: Επέκταση εγγύησης μέχρι τα 15 χρόνια (!)

Ferrari: Επέκταση εγγύησης μέχρι τα 15 χρόνια (!)

Η Ferrari προσφέρει λύσεις επέκτασης της εργοστασιακής 3ετούς εγγύησης έως και για 5πλάσια διάρκεια, με το νέο πρόγραμμα Power15.

Το τμήμα after sales της Ferrari δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα εταιριών με πιο προσγειωμένα μοντέλα, αντίθετα δείχνει το δρόμο.

Η Ferrari είχε ήδη ταράξει τα νερά στην αγορά των supercars όταν αποφάσισε να συνοδεύει κάθε καινούργιο αυτοκίνητό της με εφτά χρόνια δωρεάν service. Επιπλέον, εδώ και καιρό πρόσφερε λύσεις επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης, η οποία έχει 3ετή διάρκεια, με επιπλέον χρέωση. Ο αγοραστής μιας Ferrari μπορούσε να διατηρήσει την εργοστασιακή εγγύηση, με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις, έως τα πέντε χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη Ferrari 488 Spider [video]

Από το 6ο έτος και μετά, συγκεκριμένες καλύψεις για τα σημαντικότερα τμήματα μπορούσαν να διατηρηθούν μέχρι και το 12ο έτος του αυτοκινήτου, με το πρόγραμμα POWER: Pre Owned Warranty for Exclusive Retail. Και σήμερα, η Ferrari κάνει ένα ακόμα βήμα εμπρός προσφέροντας το Power15, με το οποίο καλύπτονται μηχανικά μέρη (κινητήρας, μετάδοση, ανάρτηση, σύστημα διεύθυνσης κ.ά.) για ακόμη τρία χρόνια, μέχρι δηλαδή το αυτοκίνητο να κλείσει τα 15 χρόνια «ζωής».

Το Power15 είναι διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα παραγωγής της Ferrari με ηλικία έως 15 ετών, είτε οι ιδιοκτήτες τους είχαν επιλέξει την επέκταση εγγύησης στο παρελθόν είτε όχι, και μπορεί να αγοραστεί για αυτοκίνητα που αγοράζονται σήμερα μεταχειρισμένα. Απλώς η Ferrari θα πρέπει να τα ελέγξει, μέσω του επίσημου δικτύου της, για να διαπιστώσει ότι έχουν συντηρηθεί σωστά και δεν έχουν υποστεί μη εγκεκριμένες επεμβάσεις. Η κάλυψη ανανεώνεται κάθε χρόνο, εφόσον το αυτοκίνητο παραμένει στην κατάσταση που πρέπει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη Ferrari F355 Spider

Από τα προγράμματα επέκτασης εγγύησης της Ferrari εξαιρούνται τα ειδικά μοντέλα περιορισμένης παραγωγής. Οπότε αν έχετε βρει την Enzo που πάντα ψάχνατε, δυστυχώς θα πρέπει να πάρετε το ρίσκο, η Ferrari δεν προσφέρει εγγύηση σε αυτή την περίπτωση.

[Πηγή: Ferrari]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube