Εργοστασιακή εγγύηση πέντε χρόνων από τη Mitsubishi

Εργοστασιακή εγγύηση πέντε χρόνων από τη Mitsubishi

Η Mitsubishi προσφέρει πλέον 5ετή εργοστασιακή εγγύηση στα αυτοκίνητα που διαθέτει στις ευρωπαϊκές αγορές.

Για να υποστηρίξει στην πράξη την εικόνα της εξαιρετικής αξιοπιστίας που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της, η Mitsubishi παρέχει πλέον σε όλα εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών.

Εδώ και 40 χρόνια οι Ευρωπαίοι πελάτες αναγνωρίζουν την αξιοπιστία των οχημάτων της Mitsubishi Motors, όπως επιβεβαιώνουν τα 2,6 εκατομμύρια Pajero, Lancer, Colt, Galant, L200, Outlander κ.λπ. που κυκλοφορούν καθημερινά στη γηραιά ήπειρο*. Προερχόμενη από μία εκατονταετή παράδοση κορυφαίας μηχανολογίας της Mitsubishi, αυτή η αξιοπιστία έχει μετατραπεί σε σημαντικό παράγοντα αγοράς για πολλούς Ευρωπαίους πελάτες.

Βασισμένη στην τεχνογνωσία και το κύρος της μάρκας, η Mitsubishi Motors αποφάσισε να επεκτείνει την Εργοστασιακή Εγγύηση στην Ευρώπη από τρία χρόνια που είναι σήμερα σε πέντε, με το όριο των 100.000 km να παραμένει το ίδιο. Με ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2015, αυτή η εγγύηση καλύπτει το 99% της υπάρχουσας γκάμας που διατίθεται στην Ευρώπη**. Σε αυτή περιλαμβάνεται το Outlander PHEV, του οποίου η μπαταρία και τα εξαρτήματα της ηλεκτροκίνησης ήδη καλύπτονταν για πέντε χρόνια. Οι νέοι όροι εγγύησης ισχύουν για όλα τα οχήματα Mitsubishi που ταξινομούνται ως καινούργια από την 1η Ιανουαρίου 2015.

*Οχήματα σε Κυκλοφορία - FY 2014 - Εξαιρουμένης Ρωσίας και Ουκρανίας
**Εξαιρουμένης Ρωσίας και Ουκρανίας

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube