Εμπορικό λανσάρισμα για το ανανεωμένο Honda Jazz

Εμπορικό λανσάρισμα για το ανανεωμένο Honda Jazz

Ανακοινώθηκαν οι τιμές το ανανεωμένου μικρού της ιαπωνικής εταιρείας.

Σε ανακοίνωση τιμών και εκδόσεων για το ανανεωμένο Jazz προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπεία της Honda

Πιο συγκεκριμένα, το ανανεωμένο Jazz προσφέρεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα βενζίνης, με τον βασικό να είναι ο γνωστός 4κύλινδρος 1.3 με τους 102 ίππους. Η νέα προσθήκη στη γκάμα του μοντέλου είναι ο επίσης 4κύλινδρος 1.5 με 130 ίππους και 15,8 kgm, που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Βέβαια, και οι δύο εκδόσεις κινητήρα μπορούν να συνδυαστούν με αυτόματο κιβώτιο CVT.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τέσσερα: Trend, Comfort, Elegance και Dynamic. Τα τρία πρώτα μπορούν να συνδυαστούν με τον 1.3 και το Dynamic με τον 1.5. Από το βασικό κιόλας επίπεδο Trend ο εξοπλισμός είναι αρκετά καλός και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έξι αερόσακους, ESP, ενεργά προσκέφαλα, hill start assist, city brake active drive, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, cruise control, αισθητήρας μεγάλης σκάλας φώτων, αισθητήρες βροχής και φώτων, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, κλιματισμό, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού, ράδιο CD με χειριστήρια στο τιμόνι, USB και Aux. Τα πλουσιότερα όμως επίπεδα εξοπλισμού διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό και το Honda Advanced Driver Assist System που περιλαμβάνει αρκετά συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, όπως το Lane Departure Warning (ειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα).

Πέρα όμως από τις «κλασικές» εκδόσεις που γνωρίζαμε, το ανανεωμένο Jazz διατίθεται πλέον και στην έκδοση Dynamic. Η νέα αυτή έκδοση διαθέτει αεροδυναμικό κιτ με διακοσμητικά κόκκινα σιρίτια, πίσω ψευδοδιαχύτη και αεροτομή, καθώς και τροχούς αλουμινίου 16”. Διαφορές υπάρχουν και στο εσωτερικό, μιας και διαθέτει σπορ τιμόνι και λεβιέ με κόκκινες ραφές, νέα καθίσματα με βελτιωμένη πλευρική στήριξη και κόκκινες ραφές, και λειτουργία πλοήγησης στο σύστημα πολυμέσων.

ΈκδοσηΤιμή
1.3 Trend€15.110
1.3 Comfort€17.670
1.3 Comfort CVT€19.250
1.3 Elegance€19.250
1.3 Elegance CVT€20.650
1.5 Dynamic€20.250
1.5 Dynamic CVT€21.650

Εμπορικό λανσάρισμα για το ανανεωμένο Honda Jazz

[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube