Εκτός καταλόγου το Volvo S60 CrossCountry στη Βρετανία

Εκτός καταλόγου το Volvo S60 CrossCountry στη Βρετανία

H υποδοχή του βρετανικού καταναλωτικού κοινού ήταν τέτοια για το S60 CrossCountry που ανάγκασε τη Volvo να διακόψει τη διάθεσή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Volvo διατηρούσε μεγάλες προσδοκίες για το νέο S60 CrossCountry όταν το πρωτοπαρουσίασε στο North American International Auto Show, στο Detroit, τον περασμένο χρόνο. Αλλά η υποδοχή από το κοινό δεν ήταν η προσδοκώμενη στη Βρετανία.

Όπως αναφέρουν οι συνεργάτες μας στο Autocar, η Volvo αποφάσισε να αφαιρέσει το S60 CrossCountry από την γκάμα των πωλούμενων μοντέλων της στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού και μετά βίας κατόρθωσε να πουλήσει 34 κομμάτια από τον Απρίλιο του 2015 που λανσαρίστηκε εμπορικά το μοντέλο στη χώρα αυτή μέχρι σήμερα. Μια αναγκαστική κίνηση ιδιαίτερα άβολη, αλλά η Volvo αφαιρώντας το από τους καταλόγους δήλωσε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ποτέ δεν στόχευε στους Βρετανούς καταναλωτές και σημείωσε ότι όλα τα υπόλοιπα μοντέλα «θα συνεχίσουν να διατίθενται κανονικά».

Το S60 Cross Country, που το έχουμε ήδη δοκιμάσει και έχει σημειώσει πολύ καλά αποτελέσματα, θα συνεχίσει να διατίθεται σε μια σειρά άλλων αγορών, μεταξύ των οποίων και η ελληνική, όπως και το στέισον V60 CrossCountry που θα συνεχίσει να διατίθεται και στη Βρετανία. Αυτό το τελευταίο είναι μακράν πιο αγαπητό από τους Βρετανούς καταναλωτές με πωλήσεις 478 αυτοκινήτων, δηλαδή σε συντριπτική αναλογία 14:1 έναντι του S60 CrossCountry.

[Πηγή Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube