Δείτε τις τιμές της νέας Alfa Romeo Giulia [upd]

Δείτε τις τιμές της νέας Alfa Romeo Giulia [upd]

Διαθέσιμο για παραγγελίες το νέο πισωκίνητο σπορ σεντάν της Alfa Romeo.

Ύστερα από την ανακοίνωση του ανανεωμένου επίσημου τιμοκαταλόγου για τις MiTo και Giulietta, καιρός ήταν να μάθουμε τις τιμές της πολυαναμενόμενης Giulia.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την ελληνική αντιπροσωπεία, αλλά οι τιμές που θα δείτε παρακάτω είναι επιβεβαιωμένες και έχουν ήδη κοινοποιηθεί στο επίσημο δίκτυο της φίρμας.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα Alfa Romeo Giulia προσφέρεται για αρχή μόνο με τον 2.2 πετρελαίου με 150 ή 180 ίππους, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, και τον 2.9 V6 Biturbo των 510 ίππων που εφοδιάζει την κορυφαία έκδοση Quadrifoglio. Η έκδοση με τους 150 ίππους συνδυάζεται με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού Giulia, ενώ αυτή με τους 180 με το πλουσιότερο Super. Η βασική έκδοση διαθέτει μεταξύ άλλων προβολείς αλογόνου με φώτα ημέρας τύπου LED, LED πίσω φώτα και φώτα φρένων, δαγκάνες αλουμινίου και επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, Σύστημα Προειδοποίησης Πρόσκρουσης (Forward Collision Warning - FCW), Αυτόνομη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης (Autonomous Emergency Breaking - AEB) συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης πεζών, Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (Lane Departure Warning - LDW) αλλά και Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας. Το βασικό σύστημα infotainment διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 6,5" με Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο δερμάτινο τιμόνι, ενώ όλα είναι διαχειρίσιμα από ένα Rotary Pad.

Η πλουσιότερη έκδοση Super που εξοπλίζει τον 180άρη κινητήρα διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της έκδοσης Giulia και προσθέτει ζάντες αλουμινίου 17 " ή 18" με διαφορετική σχεδίαση, χρωμιωμένη διπλή απόληξη εξάτμισης, μαρσπιέ αλουμινίου στις θύρες και ένθετα πλαίσια σε μαύρο, ταμπλό και πάνελ θυρών δύο χρωματικών τόνων, με τα δερμάτινα και υφασμάτινα καθίσματα να διατίθενται σε 3 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων: μαύρο, καφέ και κόκκινο.

Επιπλέον, τα δύο επίπεδα εξοπλισμού μπορούν να εμπλουτιστούν και με δύο πακέτα, το Business για το Giulia και το Sport για την Super. Το πακέτο Business προσφέρει επιπλέον του Giulia σύστημα Infotainment Alfa Connect Nav 6,5” με πλοήγηση, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Το πακέτο Sport προσθέτει στο εξοπλιστικό επίπεδο Super προβολείς Bi-Xenon, σπορ δερμάτινο τιμόνι και διακοσμητικά ένθετα αλουμινίου στο ταμπλό.

Η τιμή για την Giulia 2.2 150 PS με το χειροκίνητο κιβώτιο έχει καθοριστεί στα 38.900 ευρώ και για αυτήν με το αυτόματο στα 41.650. Για την ισχυρότερη και πλουσιότερη Giulia 2.2 180 PS Super με το χειροκίνητο κιβώτιο η τιμή είναι 42.000, ενώ για την αυτόματη έκδοση είναι 44.750. Για την κορυφαία έκδοση Quadrifoglio η τιμή έχει καθοριστεί στα 115.500 ευρώ.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε και το νέο προωθητικό πρόγραμμα της Giulia που περιλαμβάνει 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν service και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, σε συνδυασμό με χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει επιτόκιο 3,9% και αποπληρωμή έως 72 δόσεις.

Αναλυτικότερα, οι προωθητικές ενέργειες για τη νέα Giulia έχουν ως εξής:
1η επιλογή προωθητικής ενέργειας:
Μόνο Έκπτωση:
1.500 ευρώ για τις εκδόσεις πετρελαίου με μηχανικό κιβώτιο
2.000 ευρώ για τις εκδόσεις πετρελαίου με αυτόματο κιβώτιο
3.000 ευρώ για την έκδοση 2.9 510hp QV

2η επιλογή προωθητικής ενέργειας:
Έκπτωση (500 ευρώ για τις εκδόσεις πετρελαίου ή 1.500 ευρώ για την 2.9 510hp QV) + 5 χρόνια εγγύηση + 5χρόνια Οδική Βοήθεια + 5 χρόνια service

3η επιλογή προωθητικής ενέργειας:
5 χρόνια εγγύηση + 5 χρόνια Οδική Βοήθεια + 5 χρόνια service + 5 χρόνια ευνοϊκή χρηματοδότηση με επιτόκιο 3,9% μέσω FCA Bank. Η ενέργεια αυτή δεν συνδυάζεται με έκπτωση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube