BMW: Νέο χρηματοδοτικό και επιδότηση ανταλλαγής

BMW: Νέο χρηματοδοτικό και επιδότηση ανταλλαγής

“Future Bonus” έως και €2.000 και προνομιακό επιτόκιο 3,9% για αγορά νέου αυτοκινήτου BMW έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

To BMW Group προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων, με καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες.

Επιπλέον, κατασκευάζει σύγχρονους κινητήρες τεχνολογίας Euro 6, γεγονός που επιτρέπει να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Με αυτό το γνώμονα, η ΒΜW αναλαμβάνει μία πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων που βρίσκονται σε κυκλοφορία, με θετική επίδραση στους πόρους, το κλίμα και το περιβάλλον γενικότερα, ανεξάρτητα και πριν αυτό να επιβληθεί από τις κυβερνήσεις με τις επερχόμενες νομοθετικές διατάξεις.

Τώρα, επιλέγοντας ένα νέο αυτοκίνητο BMW με εκπομπές ρύπων έως 130 gr/km CO2, μπορείτε να επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο 3,9%* το οποίο θα ισχύει για τα προγράμματα της BMW Financial Services BMW ALL INCLUSIVE, 3asyDRIVE Select και eSelect.

Ειδικά για τους κατόχους αυτοκινήτων diesel με κινητήρες τεχνολογίας Euro 4 και παλαιότερης, η BMW προσφέρει επιπλέον επιδότηση ανταλλαγής “Future Bonus” έως και €2.000** για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου BMW με εκπομπές ρύπων έως 130 gr/km CO2. Ιδιαίτερα επωφελημένοι είναι οι πιθανοί αγοραστές των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων BMW i και BMW iPerformance.

Τέλος, για οδηγική απόλαυση χωρίς έννοιες, όλα τα αυτοκίνητα BMW παρέχουν 5 χρόνια δωρεάν service με το πρόγραμμα BMW Service Inclusive***.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW, να καλέσουν στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών του BMW Group Hellas στο τηλέφωνο 210-9118 000 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.bmw.gr/futurebonus.

*Ισχύει για ταξινομήσεις έως 31/12/2017.
**Το ποσό της επιδότησης διαφέρει ανά μοντέλο και ισχύει για ταξινομήσεις έως 31/12/2017.
***Εξαιρούνται τα μοντέλα BMW 114d και ΒΜW i3.

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube