To BMW Group Hellas επεκτείνει το Δίκτυο Αντιπροσώπων BMW i

To BMW Group Hellas επεκτείνει το Δίκτυο Αντιπροσώπων BMW i

Νέα σημεία πώλησης και τεχνικής εξυπηρέτησης μοντέλων BMW i σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Στην επέκταση του Δικτύου Επισήμων Αντιπροσώπων BMW i, προχώρησε πρόσφατα το BMW Group Hellas, με στόχο τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης και την προσθήκη νέων σημείων πώλησης και τεχνικής εξυπηρέτησης μοντέλων BMW i (i3 και i8) και σε άλλα γεωγραφικά σημεία της χώρας, πέραν της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες προσθήκες Επισήμων Αντιπροσώπων BMW i αφορούν στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας, καλύπτοντας τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, αντίστοιχα.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία Α. Γ. Τρικαλιώτης Α. Ε. (Μέλος του Επισήμου Δικτύου Εμπόρων BMW / MINI / BMW Motorrad) ανέλαβε και την επίσημη Αντιπροσωπία BMW i. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (Μαρίνου Αντύπα 10, Θεσσαλονίκη) εξυπηρετούνται οι ανάγκες που αφορούν την πώληση, αλλά και την τεχνική υποστήριξη μοντέλων BMW i.

Αντίστοιχα, στην πόλη της Λάρισας, η εταιρεία Παπαδόπουλος Α. Ε. (Μέλος του Επισήμου Δικτύου Εμπόρων BMW / MINI / BMW Motorrad) αποτελεί τον Επίσημο Αντιπρόσωπο BMW i.

Και σ’ αυτήν την περίπτωση, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (6ο χλμ. Ε. Ο. Λάρισας-Τρικάλων, Λάρισα) εξυπηρετούνται οι ανάγκες που αφορούν την πώληση, αλλά και την τεχνική υποστήριξη μοντέλων BMW i.

Δίκτυο Επισήμων Αντιπροσώπων BMW i:
Σπανός Α. Ε.

  • Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 299 & Αμφιθέας, Ν. Σμύρνη, Αθήνα
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9424449

Α. Γ. Τρικαλιώτης Α. Ε.

  • Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 10, Πυλαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 475871

Παπαδόπουλος Α. Ε.

  • Διεύθυνση: 6ο χλμ. Ε. Ο. Λάρισας-Τρικάλων, Λάρισα
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2410 851800

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube