BMW: Easy2Drive για την 2 Series Active Tourer

BMW: Easy2Drive για την 2 Series Active Tourer

Νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 3,3%.

Μικρές διαστάσεις στο εξωτερικό, άνεση στο εσωτερικό. Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer συνδυάζει άριστα την πρακτικότητα, τους άνετους χώρους και την ιδιαίτερη σχεδίαση με τη μοναδική οδηγική απόλαυση BMW κάνοντας την το ιδανικό αυτοκίνητο για δραστήριους ανθρώπους. Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer παρουσιάστηκε στις αρχές Οκτωβρίου 2014 και έχει ήδη αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό.

Το πρόγραμμα Easy2Drive σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αυτούς που θέλουν πρώτοι να αποκτήσουν τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer, προσφέροντάς τους προνομιακούς όρους, εφόσον προχωρήσουν άμεσα στην παραγγελία του αυτοκινήτου τους. Έτσι, μόνο για ταξινομήσεις έως τις 31.12.2014, οι πρώτοι ιδιοκτήτες της νέας BMW Σειράς 2 Active Tourer θα απολαύσουν το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, 3,3% με διάρκεια χρηματοδότησης έως και 48 μήνες και δόση η οποία ξεκινάει από € 195* το μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

* Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα Easy 2 Drive της ΒΜW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος € 26.470 (τιμή με απόσυρση), το οποίο φέρει βασικό εξοπλισμό και με προκαταβολή € 9.415, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 3,30%, διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση € 9.794, έξοδα φακέλου € 270. Συνολικό ποσό πίστωσης € 17.055, συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλει ο πελάτης € 28.861, ΣΕΠΠΕ 4,47%.

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube