BMW 2 Series με αξεσουάρ M Performance [video]

BMW 2 Series με αξεσουάρ M Performance [video]

Δείτε σε ένα αναλυτικό βίντεο πως δείχνει η Σειρά 2 με τα επίσημα αξεσουάρ M Performance.

Τα αξεσουάρ του τμήματος M για την Σειρά 2 της BMW παρουσιάστηκαν πριν περίπου ένα χρόνο, πριν ακόμα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του μικρού βαυαρικού κουπέ.

Στο νέο βίντεο που έφτιαξε η BMW Αγγλίας, μας δείχνει αναλυτικά τα αξεσουάρ που αφορούν το αισθητικό και αεροδυναμικό κομμάτι, μιας και υπάρχουν ακόμα κιτ αύξησης ισχύος (για ντίζελ ή βενζίνη), φρένα, ανάρτηση και M Performance μπλοκέ διαφορικό.

Στο αισθητικό κομμάτι που μας παρουσιάζει το βίντεο, συναντάμε πλήρες αεροδυναμικό πακέτο, που σύμφωνα με την BMW, είναι σχεδιασμένο με την χαρακτηριστική ακρίβεια του τμήματος M. Οι νέοι προφυλακτήρες διαθέτουν μεγαλύτερα ανοίγματα, ενώ ο πίσω φιλοξενεί και αεροδυναμικό διαχύτη. Στο πίσω μέρος συναντάμε ακόμα και μία διακριτική carbon αεροτομή. Η αισθητική βελτίωση ολοκληρώνεται με την μαύρου χρώματος μάσκα, τις λεπτομέρειες από carbon, τα πλευρικά αεροδυναμικά μαρσπιέ με την υπογραφή της BMW M Performance, καθώς και με τα διαθέσιμα σε δύο χρώματα αυτοκόλλητα. Στους τροχούς, υπάρχουν διαθέσιμα δύο σχέδια σε διάσταση 19”.

Η BMW M Performance προχώρησε σε αλλαγές και στην καμπίνα, με κυριότερη την τοποθέτηση νέου τιμονιού εμπνευσμένο από αγώνες, με επένδυση alcantara και carbon. Παρόμοια επένδυση έχουν και ο επιλογέας ταχυτήτων και το χειρόφρενο, ενώ στο ίδιο μοτίβο ακολουθούν και οι φάσες στο ταμπλό και τα πάνελ των θυρών. Τέλος, τα πεντάλ και το footrest είναι αλουμινένια.

[Πηγή:BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube