Από €22.820 με απόσυρση το ανανεωμένο VW Scirocco

Από €22.820 με απόσυρση το ανανεωμένο VW Scirocco

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές διάθεσης του ανανεωμένου VW Scirocco στην εγχώρια αγορά.

Το ανανεωμένο VW Scirocco έφτασε και στη χώρα μας και διατίθεται σε τιμές αυξημένες σε σχέση με το απερχόμενο, οι οποίες εν μέρει δικαιολογούνται από τον πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό του.

Το βασικότερο νέο αξεσουάρ του VW Scirocco είναι τα εμπρός φώτα bi-xenon, που ενσωματώνουν και τα φώτα ημέρας LED. Στο πάνω μέρος του ταμπλό κάθε έκδοσης υπάρχουν πλέον όργανα για την πίεση στην εισαγωγή και τη θερμοκρασία λαδιού, καθώς και ένα χρονόμετρο. Στη λίστα με τα έξτρα υπάρχει σύστημα επιτήρησης νεκρής γωνίας, ανίχνευσης κόπωσης του οδηγού και κάμερα οπισθοπορείας. Οι κινητήρες διαθέτουν σύστημα start/stop (πλην του Scirocco R) και πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6.

Στη βάση της γκάμας υπάρχει το VW Scirocco 1.4 TSI με 125 PS που κοστίζει € 23.780, ή €22.820 με απόσυρση. Ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος 1.4 TSI των 160 ίππων καταργήθηκε και τη θέση του πήρε ένας 2.0 TSI με 180 PS, ο οποίος όμως δεν διατίθεται στην ελληνική αγορά. Έτσι, όποιος θέλει ένα δυνατότερο Scirocco θα πρέπει να επιλέξει το 2.0 TSI των 220 ίππων, που κοστίζει €28.400 (€25.600 με απόσυρση). Αντί του στάνταρ χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων αυτό το Scirocco μπορεί να εξοπλιστεί και με 6άρι DSG, με επιβάρυνση €2.400.

Στην ελληνική αγορά διατίθεται και το VW Scirocco 2.0 TDI BMT, με τον 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα 184 ίππων του Golf GTD, αλλά μόνο κατόπιν παραγγελίας. Ενώ η τιμή του κορυφαίου Scirocco R, που πλέον αποδίδει 280 PS, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.



[Πηγή: Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube