Από €15.990 το νέο Volkswagen Polo 1.0 TGI

Από €15.990 το νέο Volkswagen Polo 1.0 TGI

Η έκδοση φυσικού αερίου του Polo είναι η πιο οικονομική σε κόστος χρήσης και πλέον διατίθεται στη χώρα μας κανονικά.

Διαθέσιμη για παραγγελίες είναι και στη χώρα μας η πιο φιλική προς το περιβάλλον έκδοση του νέου Volkswagen Polo, με τιμή που ξεκινάει από τα €15.990.

Πρόκειται για εκείνη που κινείται από τον 3κύλινδρο 1.000άρη TSI κινητήρα σχεδιασμένο για να καίει και φυσικό αέριο (CNG), ώστε να ελαχιστοποιείται το κόστος χρήσης του. Στη συγκεκριμένη έκδοση αποδίδει 90 PS και 16,3 kgm ροπή. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι η εργοστασιακή μέση κατανάλωση είναι 3,1 kg/100 km, κάτι που ισοδυναμεί με μόλις €3 για κάθε 100 km.

Σε επίπεδο χρηστικότητας, η διαφορά του TGI σε σχέση με τα υπόλοιπα Polo είναι η μείωση του χώρου αποσκευών, από τα 351 στα 251 lt, λόγω της δεξαμενής του CNG που βρίσκεται από κάτω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 PS

Η εν λόγω έκδοση διατίθεται μόνο σε ένα επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο είναι αντίστοιχο με το Comfortline των υπόλοιπων TSI. Περιλαμβάνει δηλαδή μεταξύ άλλων 15άρες ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, ασύμμετρα αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα, πλήρες πακέτο αερόσακων και συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού (αυτόματο φρενάρισμα, επιτήρηση του περιβάλλοντα χώρου κ.α.), όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, κλιματισμό, cruise control και σύστημα infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών.

Ο πιο πρόσφατος πλήρης τιμοκατάλογος της Volkswagen επισυνάπτεται παρακάτω.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube