Από €13.950 με απόσυρση το Renault Captur

Από €13.950 με απόσυρση το Renault Captur

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault ανακοίνωσε της τιμές του νέου Captur, το οποίο διατίθεται ήδη στη χώρα μας.

Με δύο κινητήρες βενζίνης, έναν ντίζελ, και επιλογές από τρία επίπεδα εξοπλισμού ξεκινάει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας το Renault Captur. Η βασική έκδοση 0.9 TCe Authentic κοστίζει €13.950, ενώ η πλουσιότερη 1.5 dCi Dynamic με αυτόματο κιβώτιο EDC €20.970, πάντα με απόσυρση.

Η βασική έκδοση εξοπλισμού Authentic του νέου Renault Captur περιλαμβάνει ESP με hill holder, έξι αερόσακους, a/c, cruise control, υπολογιστή ταξιδίου, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέφτες, και ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth και θύρες USB & AUX.

Η έκδοση Expression προσθέτει στα παραπάνω αυτόματο κλιματισμό (όχι στο 0.9 TCe), προβολείς ομίχλης, πολλές αλλαγές στην εμφάνιση μέσα-έξω και ζάντες αλουμινίου 16''. Η πλουσιότερη Dynamic φέρνει ακόμα σύστημα εκκίνησης hands free, εμπρός φώτα με λειτουργία στροφής, σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης Media Nav με έγχρωμη οθόνη αφής 7'', ζάντες 17'' και διχρωμία αμαξώματος, μαζί με πολλές ακόμα αλλαγές στο παρουσιαστικό του Captur.

Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό τιμοκατάλογο με την αρχική τιμή, το όφελος απόσυρσης και την τελική τιμή με απόσυρση κάθε έκδοσης του Renault Captur. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο οι εκδόσεις 1.2 TCe και 1.5 dCi διατίθενται σε συνδυασμό με το 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC, σαν αυτό του Renault Clio R.S., ενώ σε αυτές που σημειώνονται με (4) στον πίνακα το όφελος απόσυρσης παρέχεται δωρεάν.



Δείτε παρακάτω, στο αρχείο pdf που επισυνάπτεται, τις τιμές και τις προωθητικές ενέργειες που ισχύουν σήμερα για όλα τα μοντέλα της Renault και της Dacia.

[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube