Από € 24.500 το νέο Opel Grandland X στην Ελλάδα

Από € 24.500 το νέο Opel Grandland X στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκε και στη χώρα μας ο πλήρης τιμοκατάλογος του νέου και μεγαλύτερου crossover της Opel.

Η Opel Hellas ανακοίνωσε τις τιμές και τους αναλυτικούς εξοπλισμούς για το νέο της μοντέλο, το Grandland X.

Το νέο crossover που βασίζεται στο Peugeot 3008 (διαβάστε τη δοκιμή του εδώ), διατίθεται με 1.200άρη 3κύλινδρο τούρμπο κινητήρα με απόδοση 130 ίππων ή με 1.600άρη ντίζελ με 120 ίππους. Αμφότεροι συνεργάζονται είτε με χειροκίνητο είτε αυτόματο ταχυτήτων, και τα δύο με έξι ταχύτητες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Opel Crossland X 1.6 CDTi ECOTEC

Υπάρχουν τρία επίπεδα εξοπλισμού, το βασικό εκ των οποίων ονομάζεται X-Cite και ξεκινάει από τα € 24.500 (€ 26.000 με το αυτόματο κιβώτιο) για την έκδοση βενζίνης και από τα € 26.300 (€ 27.300 το αυτόματο) για την πετρελαίου. Ο στάνταρ εξοπλισμός της είναι πολύ πλούσιος και περιλαμβάνει: cruise control, σύστημα infotainment με έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικό χειρόφρενο, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, 17άρες ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, αισθητήρα βροχής/φωτός, προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κίνησης, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, το OnStar και ασφαλώς φουλ πακέτο αερόσακων και των συστημάτων διατήρησης του ελέγχου του αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Opel Mokka X 1.4 Turbo 140 PS Auto

Το μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού είναι το Χ-Plore που περιλαμβάνει επιπλέον και 18άρες ζάντες, infotainment με πλοήγηση και 8άρα οθόνη, διαιρούμενο και αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα με υποβραχιόνιο, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες και μπροστινούς αισθητήρες παρκαρίσματος. Η τιμή του είναι € 25.700 (€ 27.200 το αυτόματο) για τη βενζινοκίνητη και € 27.300 (€ 29.918 το αυτόματο) για την ντίζελ έκδοση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Opel Astra 1.6 CDTI

Η κορυφαία έκδοση εξοπλισμού είναι η X-Clusive και η τιμή της είναι € 30.800 για τον κινητήρα βενζίνης και € 31.900 για τον πετρελαίου. Αντίστοιχα, οι τιμές για τις αυτόματες εκδόσεις είναι € 32.300 και € 33.100.

Σε σχέση με την έκδοση X-Plore, υπάρχουν επιπλέον διαφορετικές επενδύσεις στην καμπίνα, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα συνοδηγού, φωτισμός στα σκιάδια και την κεντρική κονσόλα, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, το ηλεκτρικό άνοιγμα του πορτμπαγκάζ, κάμερα οπισθοπορείας, προειδοποίηση τυφλού σημείου, υποβοήθηση παρκαρίσματος, προβολείς LED, αναγνώριση κόπωσης οδηγού και αυτόματο φρενάρισμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Opel Insignia Grand Sport 1.5 Turbo 150 PS

Σημαντική παράμετρος είναι και η ύπαρξη του ηλεκτρονικού συστήματος Grip Control, που επεμβαίνει στα φρένα και υπόσχεται τη βέλτιστη δυνατή πρόσφυση για τους –μπροστινούς- κινητήριους τροχούς, όταν αυτοί δεν πατάνε στην άσφαλτο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Opel Corsa 1.3 DTE EcoFLEX 95 PS

Στο αρχείο που επισυνάπτεται, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων, τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού αλλά και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Με την ανακοίνωση του τιμοκαταλόγου «άνοιξαν» και οι παραγγελίες, ενώ για τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις σχετικά με το νέο μοντέλο θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Στις 19 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψουμε στη Γερμανία για να πάρουμε την πρώτη γεύση.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube