Από € 23.900 το νέο Audi Q2

Από € 23.900 το νέο Audi Q2

Ξεκίνα και στην ελληνική αγορά η διάθεση του νέου μικρού SUV της Audi.

Σε ανακοίνωση τιμών και εκδόσεων για το νέο μέλος της οικογένειας μοντέλων Q, προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπεία της Audi.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο γερμανικό SUV μήκους 4,2 m ξεκινά την εμπορική του καριέρα στη χώρα μας με δύο εκδόσεις κινητήρα βενζίνης και τρεις πετρελαίου. Η βασική έκδοση κινητήρα βενζίνης έχει τον 3κύλινδρο 1.0 TFSI των 116 ίππων και ακολουθεί ο 1.4 TFSI CoD των 150 ίππων.

Την βάση της πετρελαιοκίνητης γκάμας καταλαμβάνει ο 1.6 TDI των 116 ίππων και ακολουθεί ο 2.0 TDI με 150 ή 190 ίππους. Όλες οι εκδόσεις κινητήρα μπορούν να συνδυαστούν με χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη S tronic, εκτός από αυτή με τον 2.0 TDI που διατίθεται αποκλειστικά με το τελευταίο. Επιπλέον, το 2.0 TDI με τους 150 ίππους μπορεί να εφοδιαστεί και με τετρακίνηση quattro, ενώ έκδοση με τους 190 ίππους είναι αποκλειστικά τετρακίνητη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Audi Q2 1.0 TFSI

Από πλευράς εξοπλισμού, οι διαθέσιμες επιλογές είναι τρεις: η βασική, η Sport και η Design. Το βασικό επίπεδο εξοπλισμού είναι πλήρες, και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έξι αερόσακους, ESP, EDL, Audi Pre Sense Front με σύστημα ανίχνευσης πεζών, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, stop/start, speed limiter, κλιματισμό, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού και συνοδηγού, πολυλειτουργικό τιμόνι με δερμάτινη επένδυση, MMI Radio Plus με έγχρωμη οθόνη 7”, ζάντες αλουμινίου 16” και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Οι τιμές για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τα € 23.900 και για τις πετρελαιοκίνητες από τα € 27.300. Επιπλέον, όπως συμβαίνει και με όλα τα σύγχρονα μοντέλα της Audi, έτσι και το Q2 καλύπτεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη.

Τέλος, όσοι θέλετε να δείτε τον αναλυτικό κατάλογο με τις τιμές και τα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά, ανοίξτε ή κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο PDF κάτω από το βίντεο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube