Από 9.945 ευρώ το ανανεωμένο SEAT Ibiza

Από 9.945 ευρώ το ανανεωμένο SEAT Ibiza

To ανανεωμένο Ibiza έρχεται με νέους TSI και TDI κινητήρες και δυνατότητες εξατομίκευσης.

Ανακοινώθηκαν οι τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού για το ανανεωμένο SEAT Ibiza.

To ισπανικό σουπερμίνι προσφέρεται με πέντε εκδόσεις κινητήρα βενζίνης και τρεις πετρελαίου. Στην βάση της βενζινοκίνητης γκάμας βρίσκουμε τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 1.0 MPI των 75 ίππων και ακολουθεί ο 3κύλινδρος 1.0 TSI με 95 ή 110 ίππους. Στην συνέχεια βρίσκουμε τους τετρακύλινδρους 1.2 TSI και 1.4 TSI ACT, με 110 και 150 ίππους αντίστοιχα. Οι τρεις επιλογές στην πετρελαιοκίνητη γκάμα αφορούν τον 3κύλινδρο 1.4 TDI με 75, 90 και 105 ίππους. Όλοι οι κινητήρες εφοδιάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, εκτός των 1.2 TSI και 1.4 TDI 90 PS που μπορούν να εφοδιαστούν και με ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

Οι εκδόσεις αμαξώματος συνεχίζουν να είναι τρεις, 3θυρο, 5θυρο και στέισον βάγκον, ενώ τρία είναι και τα επίπεδα εξοπλισμού, που όμως δεν συνδυάζονται με όλες τις εκδόσεις κινητήρα. Επιπλέον, το ανανεωμένο Ibiza μπορεί να εξατομικευθεί με τρία επίπεδα προαιρετικού εξοπλισμού: εξωτερικά χρωματικά πακέτα (καλύμματα καθρεπτών, πλαίσιο μάσκας), εσωτερικά χρωματικά πακέτα (ταπετσαρίες, πλαίσια αεραγωγών, κάτω τμήμα τιμονιού) και ζάντες αλουμινίου.

Οι τιμές για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τα 9.945 ευρώ και για τις πετρελαιοκίνητες από τα 12.754 ευρώ. Αναλυτικό εξοπλισμό, τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Τέλος, η Τεχνοκάρ προσφέρει το ανανεωμένο SEAT Ibiza με έκπτωση 800 ευρώ επί των αρχικών προτεινόμενων τιμών του τιμοκατάλογου, ενώ επιπλέον και για την προσεχή περίοδο του λανσαρίσματος θα προσφέρεται σε όλες τις νέες παραγγελίες εντελώς δωρεάν η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή 80.000 χλμ.

[Πηγή: SEAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube