Από 24.950 ευρώ το νέο VW Tiguan

Από 24.950 ευρώ το νέο VW Tiguan

Ανακοινώθηκαν οι εκδόσεις και οι τιμές του νέου γερμανικού SUV.

Η Kosmocar – Volkswagen ανακοίνωσε την έναρξη εμπορικής διάθεσης της δεύτερης γενιάς του SUV Tiguan.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Tiguan προσφέρεται με τρεις εκδόσεις κινητήρα βενζίνης και τέσσερις πετρελαίου, και τρία επίπεδα εξοπλισμού. Η βασική έκδοση κινητήρα βενζίνης είναι με τον 1.4 TSI των 125 ίππων και ακολουθεί ο 1.4 TSI ACT με 150 ίππους και ο 2.0 TSI των 180 ίππων. Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα βρίσκουμε τον 1.6 TDI των 115 ίππων, τον 2.0 TDI με 150 ή 190 ίππους, ενώ στην κορυφή υπάρχει ο 2.0 BiTDI των 240 ίππων. Όλες οι εκδόσεις μπορούν να συνδυαστούν με τετρακίνηση 4Motion εκτός από την βασική και την κορυφαία έκδοση βενζίνης, καθώς και την βασική πετρελαίου.

Τα τρία επίπεδα εξοπλισμού είναι τα Active, Advance και Exclusive, με το βασικό Active να περιλαμβάνει εφτά αερόσακους μαζί με αυτόν για τα γόνατα του οδηγού, ESP με EDL και Trailer Stabilization, ενεργό καπώ, Front Assist με City Emergency Braking, Hill Start Assist, σύστημα διατήρησης στη λωρίδα, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ρυθμιζόμενο σε ύψος και απόσταση τιμόνι, σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη 5”, εμπλουτισμένος υπολογιστής ταξιδίου, ράγες οροφής, πίσω φώτα LED και ζάντες αλουμινίου 17”.

Οι τιμές για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τα 24.950 ευρώ και για τις πετρελαιοκίνητες από τα 27.500 ευρώ. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε να δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.

Διαβάστε την πρώτη οδηγική γνωριμία με το νέο VW Tiguan ΕΔΩ!

[Πηγή: VW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube