Από 17.804 ευρώ το νέο crossover Ford EcoSport

Από 17.804 ευρώ το νέο crossover Ford EcoSport

Ανακοινώθηκε η τιμή εκκίνησης και οι εκδόσεις κινητήρα του νέου μικρού crossover της Ford.

Μετά τα Kuga και Edge, σειρά έχει το μικρό crossover να εμπλουτίσει την crossover/SUV γκάμα της Ford.

To Ford EcoSport έχει μήκος λίγο πάνω από τέσσερα μέτρα (4.273 mm) και κοντράρει μοντέλα όπως το Nissan Juke και το Renault Captur, με την γκάμα κινητήρων του νέου μοντέλου να περιλαμβάνει δύο εκδόσεις κινητήρα βενζίνης και μία πετρελαίου.

Πιο συγκεκριμένα, την βάση της βενζινοκίνητης γκάμας καταλαμβάνει ο πολυβραβευμένος 3κύλινδρος 1.0 EcoBoost με τους 125 ίππους και ακολουθεί ο ίδιος κινητήρας στην έκδοση με τους 140 ίππους. Σύμφωνα με την Ford, οι δύο κινητήρες έχουν ίδια κατανάλωση (5,4 lt/100 km) και ίδιες εκπομπές CO2 (125 gr/km), και συνδυάζονται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο.

Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα βρίσκουμε τον φρέσκο 1.5 TDCi με τους 95 ίππους, που σύμφωνα με τον κατασκευαστή καταναλώνει 4,4 lt/100 km και εκπέμπει 115 gr/km. Και σε αυτή την περίπτωση το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό με πέντε σχέσεις.

Επίπεδα εξοπλισμού και αναλυτικές τιμές μπορείτε να δείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία, αλλά αναφέρουμε ότι η τιμή εκκίνησης για την έκδοση βενζίνης με τους 125 ίππους είναι 17.804 ευρώ και για την πετρελαιοκίνητη 19.204 ευρώ, σε συνδυασμό με την τρέχουσα προσφορά του διπλού οφέλους απόσυρσης.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube