Από € 17.150 το νέο Renault Mégane

Από € 17.150 το νέο Renault Mégane

Ο αναλυτικός τιμοκατάλογος του νέου μικρού οικογενειακού της Renault μόλις ανακοινώθηκε.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault, TEOREN MOTORS, έδωσε στη δημοσιότητα τις τιμές για ολόκληρη τη γκάμα του νέου της μικρού οικογενειακού. Βασική τιμή, τα € 17.150.

Η τέταρτη γενιά του μοντέλου βασίζεται στην πλατφόρμα CMF της συμμαχίας Renault-Nissan κι έχει μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες με τη βοήθεια των οποίων συνδυάζει την κορυφαία άνεση με τον δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Renault Mégane 1.5 dCi 110

Η γκάμα της βενζίνης περιλαμβάνει τον 1.2 TCe κινητήρα, που με τη βοήθεια τούρμπο και άμεσου ψεκασμού αποδίδει ανάλογα με την έκδοση 100 ή 130 ίππους. Στο πετρέλαιο, υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Βασικός είναι ο 1.5 dCi σε έκδοση 90 ίππων, ενώ υπάρχει και σε ισχυρότερη με 110. Τις επιλογές ολοκληρώνουν δύο εκδόσεις του μεγαλύτερου 1.6 dCi. Η πρώτη είναι με ένα τούρμπο και ισχύ 130 ίππων ενώ η δεύτερη με δύο τούρμπο και 165 ίππους. Όλοι οι κινητήρες συνεργάζονται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ ο 110άρης 1.5 dCi δίνει τη δυνατότητα και για 6άρι διπλού συμπλέκτη EDC, το οποίο είναι η μόνη επιλογή για την έκδοση των 165 ίππων.

Η βασική έκδοση εξοπλισμού είναι η Athentic που είναι διαθέσιμη με τον 90άρη dCi και τον 100άρη TCe. Έχει στάνταρ έξι αερόσακους, κλιματισμό, ηχοσύστημα με οθόνη 4,2 ιντσών και cruise control. Επόμενη έκδοση είναι η Expression που διατίθεται και με τους κινητήρες των 110 ίππων και 130 ίππων και ξεκινάει από τα € 19.480. Έχει επιπλέον προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, αυτόματο κλιματισμό και σύστημα infotainment με οθόνη αφής και πλοήγηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Renault Mégane GT

Για τα dCi των 110 ίππων και το TCe των 130, είναι διαθέσιμη και η έκδοση Dynamic που ξεκινάει από τα € 21.450. Έχει επιπλέον στάνταρ το σύστημα Multi-Sense, αναγνώριση των σημάτων του ΚΟΚ και προειδοποίηση για υπέρβαση του ορίου, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, τη μεγάλη οθόνη των 8,7 ιντσών στην κονσόλα και 17άρες ζάντες. Με τους ίδιους κινητήρες αλλά και τον 130άρη dCi διατίθεται και η σπορ έκδοση GT-Line, η οποία διαθέτει ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη, εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας και υποβοήθηση παρκαρίσματος, σπορ καθίσματα και διαφορετικές ζάντες αλουμινίου. Ξεκινάει από τα € 23.950.

Η κορυφαία έκδοση των 165 ίππων GT των € 31.910, που έχει ακόμα πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού. Περιλαμβάνει στάνταρ σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης 4CONTROL, κουμπί RS που αλλάζει τις παραμέτρους λειτουργίας στο τιμόνι, το γκάζι και το κιβώτιο, προβολείς LED και τροχούς 18 ιντσών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τα νέα Renault Scénic & Grand Scénic

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των εκδόσεων του νέου Mégane στα αρχεία που ακολουθούν. Σημειώστε δε, ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων της Renault σε όλη τη χώρα, ώστε όποιος θέλει να το δει και να το οδηγήσει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube