Από 16.590 ευρώ το ανανεωμένο Nissan Juke

Από 16.590 ευρώ το ανανεωμένο Nissan Juke

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση του ανανεωμένου μικρού crossover της Nissan.

Χάρη στην ξεχωριστή σχεδίαση και την προηγμένη τεχνολογία, το Juke έχει καταστεί με διαφορά ο ηγέτης στην κατηγορία των compact crossovers. Συνδυάζοντας το ξεχωριστό αλλά και ιδιαίτερο στυλ, την έξοχη δυναμική οδική συμπεριφορά και το εκλεπτυσμένο εσωτερικό με τον ανάλογο εξοπλισμό, το Juke κατάφερε να εγγράψει το εκπληκτικό νούμερο των 500.000 πωλήσεων από το λανσάρισμα του.

Τώρα, στο πλαίσιο της συνηθισμένης πρακτικής της Nissan για συνεχή ανάπτυξη των μοντέλων της, έφθασε το επόμενο κεφάλαιο για το Juke. Καθιερωμένο ως το μοντέλο που στην ουσία δημιούργησε την κατηγορία των compact crossovers, το ανανεωμένο Juke είναι έτοιμο να ξεκινήσει μία νέα εμπορική καριέρα.

Οι αλλαγές είναι εκτεταμένες και περιλαμβάνουν μια νέα σχεδίαση στο μπροστινό και πίσω μέρος του, με μεγαλύτερη έμφαση τόσο στη premium φινέτσα όσο και στον σπορ χαρακτήρα. Επιπλέον, ο νέος μικρότερου κυβισμού 1.2 DIG-T των 115 ίππων, προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση, οικονομία καυσίμου αλλά και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Την γκάμα των επιλογών στο ανανεωμένο Juke, συμπληρώνουν ο ανανεωμένος 1.6 DIG-T των 190 ίππων, ένα πρόγραμμα εξατομίκευσης, ο προηγμένος εξοπλισμός συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ηχοσυστήματος, η τελευταία γενιά του συστήματος πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect, το σύστημα Nissan Safety Shield, καθώς μια νέα ανοιγόμενη, πανοραμική γυάλινη οροφή.

Με τον χώρο αποσκευών στο ανανεωμένο Juke να έχει αυξηθεί κατά 40% (έως και 354 λίτρα) στις προσθιοκίνητες εκδόσεις, οι υποψήφιοι αγοραστές του ανανεωμένου Juke έχουν τώρα στη διάθεσή τους και μια μεγάλη δυνατότητα: να σφραγίσουν με τη δική τους προσωπικότητα το δικό τους Juke, με ένα νέο πρόγραμμα εξατομίκευσης που ονομάζεται “Nissan Design Studio” και που προσφέρει μια σειρά από νέα χρώματα, αλλά και εσωτερικά και εξωτερικά αξεσουάρ.

Οι αλλαγές και το εύρος των καινούργιων χαρακτηριστικών που διαμορφώνουν το ανανεωμένο Juke, θα επιταχύνουν την ανάπτυξή του, όντας το δεύτερο, πιο δημοφιλές μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη και ακολουθώντας τα εκπληκτικά επιτεύγματα του μεγάλου του αδελφού, του Qashqai.

Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το Juke είναι το best seller στην κατηγορία των compact crossovers, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από τα κορυφαία γερμανικά εμπορικά σήματα. Καθοδόν για να σπάσει το φράγμα των 500.000 πωληθέντων αυτοκινήτων, το Juke έφθασε, μόνο το 2013, τις 135.000 πωλήσεις με μια πολλά υποσχόμενη δυναμική εξέλιξη. Όλα τα μοντέλα Juke που πωλούνται στην Ευρώπη κατασκευάζονται στην Ευρώπη, στις μεγάλες παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nissan, στο Sunderland.

Το Juke έχει ιδιαίτερο βάρος για τη Nissan, καθώς κατάφερε να προσελκύσει έναν τεράστιο αριθμό νέων αγοραστών. Με το 82% των πωλήσεών του να αποτελείται από αγοραστές που αποκτούν για πρώτη φορά ένα μοντέλο της Nissan, όχι μόνο αποτελεί ένα κυρίαρχο μοντέλο στη γκάμα της εταιρείας, αλλά και ένα μοντέλο που ξεπερνά με άνεση τον μέσο όρο στην κατηγορία του, όπου πολλοί εκ των νέων αγοραστών του προέρχονται από αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Το νέο Nissan Juke, έρχεται με τιμή που ξεκινά από τα 17.460 ευρώ για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων (115PS), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, από τα 17.480 ευρώ για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi (110PS και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), ενώ η τιμή για την έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων με το κιβώτιο ταχυτήτων CVT (117PS) ξεκινά από τα 16.590 ευρώ.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube