Ανανεωμένο VW Polo TDI BlueMotion από 15.240 ευρώ

Ανανεωμένο VW Polo TDI BlueMotion από 15.240 ευρώ

Φρεσκαρισμένο, οικονομικότερο και με νέο κινητήρα.

Η τελευταία γενιά του VW Polo ανανεώθηκε πριν μερικούς μήνες αποκτώντας νέο 3κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 1,4 λίτρων.

Η οικονομικότερη και οικολογικότερη εκδοχή της πετρελαιοκίνητης γκάμας είναι η νέα έκδοση TDI BlueMotion με απόδοση 75 ίππων. Σε σχέση με την 1.2 που αντικατέστησε από το προfacelift μοντέλο, η νέα 1.4 καταναλώνει 0,2 lt/100 km λιγότερα (3,1 συνολικά) και εκπέμπει 7 gr/km CO2 λιγότερα (82 συνολικά). Επιπλέον, η ποιοτικότερη και πιο αποδοτική λειτουργία(21,4 kg ροπής στις 1.500 rpm) του νέου μοτέρ, δημιουργούν ένα πιο ολοκληρωμένο πακέτο.

Η BlueMotion έκδοση του Polo ξεχωρίζει ακόμα και για το αεροδυναμικό κιτ, το αεροδυναμικά μελετημένο πάτωμα, το χαμηλωμένο κατά 10 mm αμάξωμα και τις ειδικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου.

Ο εξοπλισμός της έκδοσης περιλαμβάνει μετωπικούς και πλευρικούς (θώρακος και κεφαλής) αερόσακους, ESP, Multi Collision Brake, Hill Hold Assist, cruise control, κλιματισμό, σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών, πολυλειτουργικό τιμόνι με δερμάτινη επένδυση, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, υπολογιστή ταξιδίου, ηχοσύστημα με οθόνη αφής 5” και έξι ηχεία, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 15”.

ΈκδοσηΤιμή με απόσυρση
Polo 1.4 TDI BlueMotion 75 PS 3d€ 15.240
Polo 1.4 TDI BlueMotion 75 PS 5d€ 15.830

[Πηγή: VW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube