Ανανεωμένο Toyota Aygo ΜΥ2015 και νέα έκδοση x-cite

Ανανεωμένο Toyota Aygo ΜΥ2015 και νέα έκδοση x-cite

H Toyota σε μια επικαιροποίηση του Aygo για το 2015 πρόσθεσε τη νέα έκδοση x-cite και αναβάθμισε τον εξοπλισμό υποβοήθησης του οδηγού.

Με πρόγραμμα να λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές τον προσεχή μήνα, η νέα έκδοση Toyota Aygo x-cite λανσάρεται σε απόχρωση του γαλάζιου με την ονομασία Cyan Splash.

Επιπλέον το αμάξωμα διαθέτει μαύρες διακοσμήσεις και 15άρες ζάντες ελαφρού κράματος με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν και διχρωμία για το εξωτερικό του Aygo x-cite, παραγγέλλοντάς το με μαύρη οροφή και μαύρες εμπρός κολόνες.  

Το δίχρωμο μοτίβο επαναλαμβάνεται και στην καμπίνα με μαύρα-γαλάζια καθίσματα, επιφάνειες σε Cyan  Splash και μαύρες διακοσμήσεις - Bold Black. Επιπλέον τα χερούλια των θυρών είναι χρωμέ, ενώ έχει ανασχεδιαστεί και η «μπίλια» του λεβιέ ταχυτήτων.   

Κάτω από το καπό δεν κρύβεται καμία έκπληξη με το οικείο ατμοσφαιρικό 1.000άρι μοτέρ VVT-i να αποδίδει 69 PS και 9,7 kgm και με την τυποποιημένη μέση κατανάλωση να είναι 3,8 lt/100 km. Ομοίως οι εκπομπές CO2 βρίσκονται στα 88 g/km, επίδοση που το απαλλάσσει από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Εκτός από τη νέα έκδοση x-cite, το Toyota Aygo MY2015 μπορεί να εξοπλιστεί με Lane Departure Alert (προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας) και το νέο Pre-Collision System. Έτσι ονομάζει η Toyota το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος για να αποφευχθεί ή να μειωθούν οι συνέπειες ενός ατυχήματος στην πόλη στην περίπτωση που δεν κάνει χειρισμό ο οδηγός όταν το σύστημα διαγνώσει ότι επίκειται σύγκρουση.

[Πηγή Toyota Europe]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube