Ανακοινώθηκαν οι τιμές για το Fiat Sedici Facelift

Ανακοινώθηκαν οι τιμές για το Fiat Sedici Facelift

Με ελαφρώς φρεσκαρισμένη εμφάνιση και αναθεωρημένο εξοπλισμό που αναδεικνύει τον «περιπετειώδη» χαρακτήρα του, το Fiat Sedici επαναλανσάρεται στην ελληνική αγορά.


Οι αισθητικές παρεμβάσεις εντοπίζονται στους καθρέφτες γκρίζου χρώματος με τα ενσωματωμένα φλας, τα νέα χρώματα και τις νέες πλαστικές προστατευτικές ποδιές εμπρός/πίσω που διαθέτει η τετρακίνητη έκδοση.
Ο κινητήρας του είναι ο γνωστός 1.6 βενζίνης των 120 ίππων που συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι δύο, με την βασική Dynamic να είναι δικίνητη και την πλουσιότερη Emotion να διαθέτει αυτόματη τετρακίνηση. Η Dynamic προσφέρει μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους, ESP, κλιματισμό, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, προβολείς ομίχλης και ράδιο CD/MP3, ενώ η Emotion διαθέτει επιπλέον αερόσακους οροφής, αυτόματο κλιματισμό, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το ηχοσύστημα και ζάντες αλουμινίου 16”.
Η τιμή πώλησης για την δικίνητη έκδοση Dynamic έχει καθοριστεί στα 16.600 ευρώ και για την τετρακίνητη Emotion στα 19.600 ευρώ. Σε συνδυασμό όμως το όφελος απόσυρσης και την προωθητική ενέργεια που «τρέχει» αυτή την περίοδο, η τιμή διαμορφώνεται στα 13.370 και 16.370 ευρώ αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube