Ανακοίνωση τιμών για το νέο Škoda Kodiaq

Ανακοίνωση τιμών για το νέο Škoda Kodiaq

Ξεκινά και στην ελληνική αγορά η διάθεση του νέου SUV της Škoda.

Σε ανακοίνωση τιμών και εκδόσεων κινητήρα και εξοπλισμού για το νέο Kodiaq προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπεία της Škoda.

Πιο αναλυτικά, το νέο SUV των 4,7 m με την δυνατότητα 7θέσιας διάταξης, διατίθεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα βενζίνης και δύο πετρελαίου. Την βάση της βενζινοκίνητης γκάμας καταλαμβάνει ο 1.4 TSI των 125 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο και στέλνει την δύναμη στον εμπρός άξονα. Ακολουθεί ο 1.4 TSI με το σύστημα ACT των 150 ίππων που μπορεί να συνδυαστεί και με το αυτόματο κιβώτιο DSG, ενώ είναι αποκλειστικά τετρακίνητο.

Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα βρίσκουμε τον 2.0 TDI των 150 και 190 ίππων, με την πιο αδύναμη να προσφέρεται και ως δικίνητη με αυτόματο κιβώτιο, ενώ η ισχυρότερη μόνο με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι δύο, Ambition και Style, με το βασικό να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εννέα αερόσακους (μαζί με τους πίσω πλευρικούς και αυτόν για τα γόνατα του οδηγού), ESC, RBS, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρα βροχής και φώτων, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής και Bluetooth/Smartlink+, ζάντες αλουμινίου 17” και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το νέο Škoda Kodiaq

Οι τιμές για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τα €22.000 και για τις πετρελαιοκίνητες από τα €27.700. Για να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της Škoda, ανοίξτε ή κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο pdf κάτω από το βίντεο.

[Πηγή: Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube