Ανάκληση Volkswagen

Ανάκληση Volkswagen

Πρόγραμμα εφαρμογής προληπτικών μέτρων σε αυτοκίνητα Volkswagen Polo για τοποθέτηση αποστάτη στη διπλή ασφάλεια ζώνης στο πίσω αριστερό και μεσαίο κάθισμα.

Σε συνέχεια του από 22/10/2018 Δελτίου Τύπου, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα εφαρμογής προληπτικών μέτρων σε αυτοκίνητα Volkswagen Polo.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 3.893 Volkswagen Polo, παραγωγής μετά τις 29/10/2016. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, υπάρχει το ενδεχόμενο, όταν το κεντρικό και το αριστερό πίσω κάθισμα είναι ταυτόχρονα κατειλημμένα, σε συγκεκριμένες καταστάσεις κατά την οδήγηση, να απασφαλιστεί ακούσια η ζώνη της αριστερής πίσω θέσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

VW Polo 2014

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνει τοποθέτηση αποστάτη στη διπλή ασφάλεια ζώνης στο πίσω αριστερό και μεσαίο κάθισμα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 - 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube