Ανάκληση Toyota

Ανάκληση Toyota

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου του τζαμιού της πίσω πόρτας σε αυτοκίνητα Toyota Aygo.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Toyota Ελλάς A.B.E.E. εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Toyota μοντέλα Aygo.

Ο προληπτικός έλεγχος αφορά 14.428 οχήματα, παραγωγής από τον Φεβρουάριο του 2005 έως τον Ιανουάριο του 2014. Στα εμπλεκόμενα οχήματα υπάρχει η πιθανότητα, το τζάμι της πίσω πόρτας να αποκολληθεί μερικώς από αυτήν, λόγω αστοχίας της κόλλας που το συγκρατεί. Εάν αυτό συμβεί, το τζάμι θα συγκρατείται από ένα μόνο σημείο στην οπίσθια πόρτα. Σαν αποτέλεσμα, μπορεί να παρατηρηθεί θόρυβος, δόνηση ή εισροή νερού. Υπό συγκεκριμένες συνθήκες, το τζάμι θα μπορούσε να μετακινηθεί από τη θέση του και ενδεχομένως να αποκολληθεί πλήρως από το όχημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος ή η πιθανή αντικατάσταση του τζαμιού της οπίσθιας πόρτας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς - Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube