Ανάκληση SEAT

Ανάκληση SEAT

Ανάκληση αυτοκινήτων SEAT Ibiza (KJ1) και Arona (KJ7) για έλεγχο και διορθωτικές ενέργειες στο σύστημα συγκράτησης του πίσω αριστερού καθίσματος.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΤΕΧΝΟΚΑΡ - AUTOHELLAS A.T.E.E. εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων SEAT Ibiza (KJ1) και Arona (KJ7).

Η ανάκληση αφορά σε 2.202 οχήματα Ibiza (KJ1) και Arona (KJ7), με ημερομηνία παραγωγής έως 25/09/2018. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, είναι πιθανό υπό συγκεκριμένες συνθήκες χρήσης των πίσω καθισμάτων, σε συνδυασμό με συγκεκριμένη οδηγική κατάσταση, η πόρπη της ζώνης του πίσω αριστερού καθίσματος να αποσυνδέεται κατά λάθος. Εάν παρουσιαστεί αυτό το σφάλμα, το εγκατεστημένο σύστημα συγκράτησης, δε θα συγκρατήσει τον επιβάτη σε περίπτωση ατυχήματος ή ξαφνικού φρεναρίσματος, γεγονός που ενέχει αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού.

SEAT Arona

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών SEAT Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στην γραμμή εξυπηρέτησης SEAT Line 800 11 80000, είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής επικοινωνίας SEAT στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube